Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΕμπορικός Σύλλογος Σητείας: Να αποφευχθούν τα ραντεβού με τους εμπορικούς αντιπροσώπους λόγω covid-19

Να αποφευχθούν τα ραντεβού με τους εμπορικούς αντιπροσώπους που επισκέπτονται τη Σητεία προτείνει στα μέλη του ο Εμπορικός Σύλλογος προκειμένου να μηδενιστεί η πιθανότητα μεταφοράς του covid-19. Επειδή σχεδόν ολόκληρη η χώρα αλλά και πολλοί από τους κοντινούς Νομούς βρίσκονται στο κόκκινο, θα πρέπει να διαφυλαχθεί με οποιοδήποτε τρόπο η “καθαρή” εικόνα που έχει αυτή τη στιγμή ο Δήμος, προτείνει και ο Εμπορικός Σύλλογος αλλά και η Επιτροπή Υγείας του Δήμου όπου μπήκε προς συζήτηση...
Stavroula9. March 2021

Να αποφευχθούν τα ραντεβού με τους εμπορικούς αντιπροσώπους που επισκέπτονται τη Σητεία προτείνει στα μέλη του ο Εμπορικός Σύλλογος προκειμένου να μηδενιστεί η πιθανότητα μεταφοράς του covid-19.

Επειδή σχεδόν ολόκληρη η χώρα αλλά και πολλοί από τους κοντινούς Νομούς βρίσκονται στο κόκκινο, θα πρέπει να διαφυλαχθεί με οποιοδήποτε τρόπο η “καθαρή” εικόνα που έχει αυτή τη στιγμή ο Δήμος, προτείνει και ο Εμπορικός Σύλλογος αλλά και η Επιτροπή Υγείας του Δήμου όπου μπήκε προς συζήτηση το θέμα στην πρώτη της συνεδρίαση.

Το θέμα είχε θέσει εδώ και καιρό ο Εμπορικός Σύλλογος στα μέλη του και ίσως τώρα ήρθε η ώρα της εφαρμογής, κάτι το οποίο υποστηρίζει και η Επιτροπή Υγείας.

Η ανάρτηση που είχε κάνει στην σελίδα του ο Σύλλογος στις 11 Φεβρουαρίου ανέφερε:

“Καλημέρα σας.
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον Δασκαλάκη Γιάννη ο οποίος συμμετέχει στην επιτροπή διαχείρισης κατά του covid 19 θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή όσον αφορά τους εμπορικούς αντιπροσώπους πού επισκέπτονται την πόλη μας.
Καλό και φρόνιμο είναι να αποτρέψουμε όσον το δυνατόν τις επισκέψεις τους στον τόπο μας για το δικό μας Καλό. Όλοι αυτοί που ασχολούνται με την τροφοδοσία καταστημάτων θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Καλό είναι να είμαστε όλοι προσεκτικοί κ υποψιασμένοι ώστε να διατηρήσουμε την καλή επιδημιολογική εικόνα της πόλης μας.
Εκ του ΔΣ Εμπορικού Συλλόγου Σητείας”.
Η κα Μάρω Νικητάκη,  Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Σητείας μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ τόνισε ότι “Είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα και θα πρέπει άμεσα να πράξουμε”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456