Sitiaka is loading for You ...

 

OΠεριβάλονΣτη λίστα με τις “Γαλάζιες Σημαίες” του Δήμου και η παραλία (Βουρλιά) του Ξερόκαμπου

Ανάμεσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας της 8ης Μαρτίου ήταν και αυτό που αφορούσε την  Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Σητείας στο πρόγραμμα ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ για το έτος 2021. 7 είναι οι γαλάζιες σημαίες που τοποθετήθηκαν σε αντίστοιχες παραλίες του Δήμου Σητείας κατά την προηγούμενη καλοκαιρινή περίοδο. Αυτές οι 7 θα  είναι υποψήφιες και για την περίοδο 2021. Πρόκειται για την παραλία της Ανάληψης  (Τ.Κ. Πεύκων), του Βάι/Φοινικόδασος (Δ.Ε. Ιτάνου),...
Stavroula9. March 2021
boyrlia

Ανάμεσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας της 8ης Μαρτίου ήταν και αυτό που αφορούσε την  Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Σητείας στο πρόγραμμα ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ για το έτος 2021.

7 είναι οι γαλάζιες σημαίες που τοποθετήθηκαν σε αντίστοιχες παραλίες του Δήμου Σητείας κατά την προηγούμενη καλοκαιρινή περίοδο. Αυτές οι 7 θα  είναι υποψήφιες και για την περίοδο 2021. Πρόκειται για την παραλία της Ανάληψης  (Τ.Κ. Πεύκων), του Βάι/Φοινικόδασος (Δ.Ε. Ιτάνου), της Κάτω Ζάκρου (Δ.Ε. Ιτάνου), του Κουρεμένου  (Δ.Ε. Ιτάνου), της Σητείας 1-Γαλλικό/Sitia Beach, της Χιόνας (Δ.Ε.Ιτάνου), το Λιμανάκι – Γούδουρας (Δ.Ε. Λεύκης).

Μετά από πρόταση της αρμόδιας αντιδημάρχου κας Ελένης  Πλατανάκη αποφασίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία ώστε να μπορεί να δηλώσει υποψηφιότητα για την  καλοκαιρινή περίοδο 2022 και η παραλία (Βουρλιά) του Ξερόκαμπου.

Η “Γαλάζια Σημαία” απονέμεται με αυστηρά κριτήρια σε οργανωμένες ακτές και μαρίνες που διαχειρίζονται παράκτιοι Δήμοι, ξενοδόχοι και άλλοι φορείς. Βασική προϋπόθεση προκειμένου μία ακτή να μπορεί να είναι υποψήφια για βράβευση με τη “Γαλάζια Σημαία” είναι να αποτελεί επίσημα χαρακτηρισμένη κολυμβητική περιοχή.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456