Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΠιστόλι γεμιστήρες και φυσίγγια μετά από ελεγχο της Αστυνομίας στη Σητεία

Από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, συνελήφθησαν εντός του Δήμου Σητείας, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων. Όπως αναφέρει το σχετικό Δελτίο Τύπου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους ανωτέρω ημεδαπούς, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά ένα πιστόλι, δύο γεμιστήρες και 76 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων. Η προανάκριση διενεργείται το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.   φωτο. αρχείου   Post Views:...
Stavroula10. March 2021
unnamed

Από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, συνελήφθησαν εντός του Δήμου Σητείας, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Όπως αναφέρει το σχετικό Δελτίο Τύπου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους ανωτέρω ημεδαπούς, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά ένα πιστόλι, δύο γεμιστήρες και 76 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Η προανάκριση διενεργείται το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

 

φωτο. αρχείου

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456