Sitiaka is loading for You ...

 

OΠεριβάλονΈτοιμο το νέο Κύτταρο του ΧΥΤΑ Σητείας

Έτοιμο το νέο Κύτταρο του ΧΥΤΑ Σητείας το οποίο και επιστέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος κ Γιώργος Ζερβάκης προκειμένου να ενημερωθεί για την ολοκλήρωση των διαδικασιών. Το μόνο που εκκρεμεί είναι ο ΕΣΔΑΚ να δώσει με την έγκριση του το “πράσινο φως” για την έναρξη λειτουργείας η οποία αναμενεται τις επόμενες ημέρες. Με δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Ζερβάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ποιότητα του έργου και την τήρηση των προδιαγραφών ενώ αναφέρθηκε...
Stavroula10. March 2021

Έτοιμο το νέο Κύτταρο του ΧΥΤΑ Σητείας το οποίο και επιστέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος κ Γιώργος Ζερβάκης προκειμένου να ενημερωθεί για την ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Το μόνο που εκκρεμεί είναι ο ΕΣΔΑΚ να δώσει με την έγκριση του το “πράσινο φως” για την έναρξη λειτουργείας η οποία αναμενεται τις επόμενες ημέρες.

Με δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Ζερβάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ποιότητα του έργου και την τήρηση των προδιαγραφών ενώ αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα άμεσης έναρξης  λειτουργίας του.  “Είναι επείγουσα και άμεσης προτεραιότητας η έναρξη της λειτουργίας του νέου κυττάρου αφού το ήδη υπάρχον έχει κορεστεί”.

Ο επιβλέπων του έργου και συνεργάτης της αναδόχου εταιρίας,  “Θαλής Περιβαλλοντικές υπηρεσίες Α.Ε.”, κ Αντώνης Ατζολιδάκης τόνισε ότι “θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια να υπάρξει η καλύτερη δυνατή λειτουργία του κυττάρου ούτως ώστε να επιτευχθεί η μακροβιότητα του η οποία είναι στα 6-7 έτη”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456