Sitiaka is loading for You ...

 

ΑρθρογραφίαΛεωνίδας Τερζής: “Δεν είναι όλα τα δάκτυλα του χεριού τα ίδια κ. Παπαδάκη”

Δεν είναι όλα τα δάκτυλα του χεριού τα ίδια κ. Παπαδάκη Το τελευταίο διάστημα, έλαβαν χώρα γεγονότα στον χώρο της Προσχολικής Αγωγής. Σύμφωνα με αυτά, αφενός ως αιρετός , αφετέρου ως πολίτης στο πλαίσιο του θεσμικού μου ρόλου, του αυτοσεβασμού και της αξιοπρέπειας, οφείλω  να ενημερώσω  και να ξεκαθαρίσω σε όλους τους τόνους , πως ο κ. Παπαδάκης με χείριστο τρόπο προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από την διάσταση που έχει λάβει η εξωθεσμική ,παράνομη και εκτός τεκμηρίωση παρέμβαση του...
Stavroula11. March 2021
terzis foto

Δεν είναι όλα τα δάκτυλα του χεριού τα ίδια κ. Παπαδάκη

Το τελευταίο διάστημα, έλαβαν χώρα γεγονότα στον χώρο της Προσχολικής Αγωγής. Σύμφωνα με αυτά, αφενός ως αιρετός , αφετέρου ως πολίτης στο πλαίσιο του θεσμικού μου ρόλου, του αυτοσεβασμού και της αξιοπρέπειας, οφείλω  να ενημερώσω  και να ξεκαθαρίσω σε όλους τους τόνους , πως ο κ. Παπαδάκης με χείριστο τρόπο προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από την διάσταση που έχει λάβει η εξωθεσμική ,παράνομη και εκτός τεκμηρίωση παρέμβαση του στα εκπαιδευτικά ζητήματα της περιοχής. Δεν διστάζει στην προσπάθεια του, να δημιουργήσει αίολα αφηγήματα  που βρίθουν ανακριβειών, ασαφειών και ψευδών ειδήσεων, ενώ προχωρεί στην εμπλοκή ονομάτων και προσβολή προσωπικοτήτων με την απόλυτη ανοχή και στήριξη του κ. Δημάρχου. Η ένδεια επιχειρημάτων, τον οδηγεί  αναίτια στην  αναφορά τόσο του ονόματος της συζύγου μου, όσο και στην επαγγελματική της ιδιότητα προκειμένου να στηρίξει τις θέσεις του και να με διαβάλει πολιτικά. Προφανώς «εξ ιδίων κρίνει τα αλλοτρια» Πληροφορώ τον κ.Παπαδάκη πως λάθος δρόμο διάλεξε.

Αξίζει να αναφερθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ενεργεί για ιδίων όφελος ,συσχετίζοντας την θέση του ως αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δόμησης, με την επαγγελματική του ιδιότητα ως Πολιτικός Μηχανικός. Συγκεκριμένα στις 21/6/2020 σε ανάρτηση του στο ΜΚΔ facebook, αναφέρει : «Η καθημερινή ενασχόληση ως αντιδημάρχου Τ.Υ & Υ.ΔΟΜ., μου δημιούργησε την επιτακτική ανάγκη προκειμένου να μπορώ να ανταποκρίνομαι και στις πολλές επαγγελματικές μου υποχρεώσεις ως μηχανικός να νοικιάσω επί της δημ. Οδού  Μ.Καταπότη13,(Δίπλα στο σινεμά ΜΙΝΩΑ), μεγαλύτερο ισόγειο χώρο(120 τ.μ.), για την επίτευξη συνεργασίας & με επιπλέον νέους μηχανικούς  που θα ενσωματώσω στο γραφείο μου……».  Με αυτόν τον τρόπο ο κ. Παπαδάκης «κλείνει» το μάτι σε συμπολίτες μας  πιθανούς πελάτες του προβάλλοντας την θεσμική θέση του .

Για ακόμα μία φορά η κατάφορη παραβίαση των ορίων και των θεσμικών του αρμοδιοτήτων, καταδικάστηκε από την αντιπολίτευση με τον κ. Κουρουπάκη να ζητεί την παραίτηση του. Στην δε αναφορά του πως κρύβομαι πίσω από όλες αυτές τις ενέργειες ,τις διαμαρτυρίες των προϊσταμένων των νηπιαγωγείων και του συλλόγου που τους εκπροσωπεί, μάλλον μου αποδίδει πολύ μεγάλη ικανότητα  επιρροής  προς όλες τις κατευθύνσεις, ώστε να μπορώ σύμφωνα με τα αφηγήματα του  να συστρατεύσω σύσσωμη την αντιπολίτευση, τους εκπαιδευτικούς και τους συνδικαλιστικούς φορείς ,εναντίον  του.

Όλοι ομιλούν με γεγονότα και ο κ.Παπαδάκης  απλά εικάζει, ενώ η κοινωνία βοά.

Εν κατακλείδι, την άστοχη και ανυπόστατη τοποθέτηση του για την εμπλοκή της συζύγου μου, οφείλει να την ανακαλέσει εντός επτά ημερών από την δημοσίευση της παρούσης  επιστολής ,διαφορετικά θα ακολουθήσουν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες που απορρέουν  από την κείμενη νομοθεσία.

Με την οικογένεια δεν επιτρέπεται να «παίζει» κανείς.

 

Λεωνίδας Τερζής

Δημοτικός Σύμβουλος

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456