Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΦυτοφάρμακα, αμίαντος, βιολογικός και ιικο φορτίο στα θέματα που έθεσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Υγεία στην συνάντηση με τη ΔΕΥΑΣ

Την πρώτη του επίσκεψη με την ιδιότητα του προέδρου της Επιτροπής Υγείας του Δήμου, πραγματοποίησε σήμερα ο κ Νίκος Καραμανωλάκης στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Σητείας. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, ο Πρόεδρος της επιχείρησης κ Σταύρος Συλλιγαρδάκης, ο Αντιπρόεδρος κ  Γιώργος Ατζαράκης, ο Διευθυντής κ Σταύρος Ψωμαδάκης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας, ο οποίος και προκάλεσε την συνάντηση, κ Νικος Καραμανωλάκης. Αφορμή της συνάντησης ήταν η πρόθεση της Επιτροπής Υγείας να λάβει γνώση για τα...
Stavroula11. March 2021

Την πρώτη του επίσκεψη με την ιδιότητα του προέδρου της Επιτροπής Υγείας του Δήμου, πραγματοποίησε σήμερα ο κ Νίκος Καραμανωλάκης στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Σητείας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, ο Πρόεδρος της επιχείρησης κ Σταύρος Συλλιγαρδάκης, ο Αντιπρόεδρος κ  Γιώργος Ατζαράκης, ο Διευθυντής κ Σταύρος Ψωμαδάκης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας, ο οποίος και προκάλεσε την συνάντηση, κ Νικος Καραμανωλάκης.

Αφορμή της συνάντησης ήταν η πρόθεση της Επιτροπής Υγείας να λάβει γνώση για τα θέματα τα οποία χειρίζεται η ΔΕΥΑΣ και έχουν άμεση σχέση με την υγεία των πολιτών του Δήμου.

Τα θέματα που τέθηκαν από τον πρόεδρο της Επιτροπής Υγείας ήταν,  η επιβάρυνση του νερού από τα φυτοφάρμακα, η συνολική αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων σε ολόκληρο το εύρος του Δήμου, η χλωρίωση του πόσιμου νερού η οποία είναι αυξημένη λόγω των συνθηκών του κορονωιού, η κατάσταση του βιολογικού του Δήμου Σητείας και οι δειγματοληψίες για την αποτύπωση του ιικού φορτίου στα λήμματα.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης εκφράστηκε η διάθεση και από τις δύο πλευρές  για συνεχή και γόνιμη συνεργασία.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456