Sitiaka is loading for You ...

 

OΑγροτικάΑνακοίνωση της ΕΑΣ Σητείας για τους δασικούς χάρτες

Μετά την ανάρτηση των δασικών χαρτών μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία της Ένωσης Σητείας, προκειμένου να ενημερωθούν για τον χαρακτήρα των γεωτεμαχίων τους και σε περίπτωση που θίγονται, να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την εμπρόθεσμη κατάθεση του ανάλογου αιτήματος. Μετά από την σχετική ενημέρωση που είχαμε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου και κυρίως από αυτές του Δασαρχείου, γνωρίζουμε στους ενδιαφερόμενους ότι για την καλύτερη προετοιμασία των δικαιολογητικών και επειδή χρειάζεται...
Stavroula16. March 2021
enosi-siteias
Μετά την ανάρτηση των δασικών χαρτών μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία της Ένωσης Σητείας, προκειμένου να ενημερωθούν για τον χαρακτήρα των γεωτεμαχίων τους και σε περίπτωση που θίγονται, να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την εμπρόθεσμη κατάθεση του ανάλογου αιτήματος.
Μετά από την σχετική ενημέρωση που είχαμε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου και κυρίως από αυτές του Δασαρχείου, γνωρίζουμε στους ενδιαφερόμενους ότι για την καλύτερη προετοιμασία των δικαιολογητικών και επειδή χρειάζεται ιδιαίτερη τεκμηρίωση με συγκεκριμένα στοιχεία, η υποβολή της Αίτησης Αντίρρησης είναι αρμοδιότητα μηχανικού σε συνεργασία με νομικό, οι οποίοι έχουν και την επιστημονική γνώση του αντικειμένου.
Θέλουμε πραγματικά να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη και την εμπιστοσύνη, διαβεβαιώνοντας ότι θα συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα.
Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ενημερώσουμε τους δικαιούχους των επιδοτήσεων για τον χρόνο έναρξης κατάθεσης της Αίτησης Ενεργοποίησης 2021, με εγγύηση την αξιοπιστία μας, την τεχνογνωσία και την τεχνική επάρκεια που διαθέτουμε.
Με εκτίμηση,
Για την Ένωση Σητείας ΑΕΣ
Ο Πρόεδρος
Μανώλης Μαυροματάκης

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456