Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαLena και Hanna σας περιμένουμε και πάλι στη Σητεία

Σήμερα αποχαιρετάμε την Lena και την Hanna , εθελόντριες που βρέθηκαν στην Σητεία , στα πλαίσια της συνεργασίας της Γερμανικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO, με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO και τα Ελληνικά Γεωπάρκα. Τους ευχόμαστε να γυρίσουν στο σπίτι τους ασφαλείς και καλή συνέχεια στα όνειρα τους. Τις ευχαριστούμε για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε για 6 μήνες, για την φρεσκάδα και τις νέες ιδέες που έφεραν στο Γεωπάρκο μας. Παράλληλα, υποδεχόμαστε...
Stavroula17. March 2021
lena k hana
Σήμερα αποχαιρετάμε την Lena και την Hanna , εθελόντριες που βρέθηκαν στην Σητεία , στα πλαίσια της συνεργασίας της Γερμανικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO, με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO και τα Ελληνικά Γεωπάρκα.
Τους ευχόμαστε να γυρίσουν στο σπίτι τους ασφαλείς και καλή συνέχεια στα όνειρα τους.
Τις ευχαριστούμε για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε για 6 μήνες, για την φρεσκάδα και τις νέες ιδέες που έφεραν στο Γεωπάρκο μας.
Παράλληλα, υποδεχόμαστε άλλες δύο νέες εθελόντριες από την Γερμανία την Lina και την Paulina , οι οποίες θα συνεχίσουν να προσφέρουν την εθελοντική τους εργασία στο Γεωπάρκο της Σητείας για τους επόμενους 6 μήνες.
Τις καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε να έχουν μια καλή διαμονή στην Σητεία
Today we say goodbye to lena and Hanna, volunteers in Sitia Geopark, in the framework of the cooperation of the German National Commission of UNESCO with the Greek National Commission for UNESCO and the Greek Geoparks.
We wish them a safe return home and good luck pursuing their dreams.
We thank them for the excellent cooperation we had for the past six months, for the freshness and the new ideas they brought to our Geopark.
At the same time we welcome two other volunteers Lina and Paulina, from Germany who will offer their volunteer work at the Sitia Geopark.
We welcome them and wish them a good stay

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456