Sitiaka is loading for You ...

 

OΠεριβάλονΚίνδυνος εξαφάνισης πανάρχαιων ειδών από την εφαρμογή του νομοσχεδίου για τα ζώα

Την αντίδραση των φιλοζωικών και κυνηγετικών σωματείων έχει ξεσηκώσει το σχέδιο νόμου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τα ζώα συντροφιάς αλλά και για τα αδέσποτα. Οι φιλοζωικές και κυνηγετικές  οργανώσεις κάνουν λόγο για διατάξεις που μας γυρίζουν χρόνια πίσω, ενώ υποστηρίζουν ότι στόχος δεν είναι να μπει μια τάξη στο θέμα των αδέσποτων αλλά η εξόντωσή τους. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του Κρητικού Λαγωνικού, μια ράτσα η οποία  ζει στην Κρήτη εδώ και τέσσερις...
Stavroula17. March 2021

Την αντίδραση των φιλοζωικών και κυνηγετικών σωματείων έχει ξεσηκώσει το σχέδιο νόμου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τα ζώα συντροφιάς αλλά και για τα αδέσποτα.

Οι φιλοζωικές και κυνηγετικές  οργανώσεις κάνουν λόγο για διατάξεις που μας γυρίζουν χρόνια πίσω, ενώ υποστηρίζουν ότι στόχος δεν είναι να μπει μια τάξη στο θέμα των αδέσποτων αλλά η εξόντωσή τους.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του Κρητικού Λαγωνικού, μια ράτσα η οποία  ζει στην Κρήτη εδώ και τέσσερις χιλιετίες και  αποτελεί ζωντανό μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς και πανάρχαιο στολίδι της κρητικής πανίδας,  όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο σποτ που έχει δημιουργηθεί από τον  Όμιλο Κρητικού Λαγωνικού προκειμένου να ευαισθητοποιήσει κάθε αρμόδιο και κάθε πολίτη.

Το μήνυμα που στέλνει ο Όμιλο Κρητικού Λαγωνικού είναι “Λέμε ναι στην ευζωια των ζώων Λέμε ναι στην υπεύθυνη κηδεμονία Λέμε όχι στην υποχρεωτική στείρωση”

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456