Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΑνησυχία για τα κρούσματα κορονοιού στη Ναυτική Βάση ΠΝΒΚ Κυριαμαδίου

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε σήμερα ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης στην καθιερωμένη τηλεδιάσκεψη στον Δήμο Σητείας, κρούσματα κορονοιού έχουν επιβεβαιωθεί σε πλοίο που έχει ελλιμενιστεί στη Ναυτική Βάση ΠΝΒΚ Κυριαμαδίου. 2 επιβεβαιωμένα κρούσματα, μέλη του πληρώματος έχουν μεταφερθεί στη μονάδα covid του Νοσοκομείου Σητείας. 7 ακόμα επιβεβαιωμένα κρούσματα παραμένουν σε καραντίνα στο πλοίο. Έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες και εντός της ημέρας θα μεταβεί στη Ναυτική Βάση ΠΝΒΚ Κυριαμαδίου κλιμάκιο από το...
Stavroula22. March 2021

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε σήμερα ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης στην καθιερωμένη τηλεδιάσκεψη στον Δήμο Σητείας, κρούσματα κορονοιού έχουν επιβεβαιωθεί σε πλοίο που έχει ελλιμενιστεί στη Ναυτική Βάση ΠΝΒΚ Κυριαμαδίου.

2 επιβεβαιωμένα κρούσματα, μέλη του πληρώματος έχουν μεταφερθεί στη μονάδα covid του Νοσοκομείου Σητείας. 7 ακόμα επιβεβαιωμένα κρούσματα παραμένουν σε καραντίνα στο πλοίο.

Έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες και εντός της ημέρας θα μεταβεί στη Ναυτική Βάση ΠΝΒΚ Κυριαμαδίου κλιμάκιο από το Πεδίο Βολής Κρήτης για να εξετάσει την κατάσταση.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456