Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΑρνητικά όλα τα τεστ που έγιναν στο προσωπικό της Ναυτικής Βάσης Κυριαμαδίου

Μετά την ανησυχία που έχει προκληθεί από την είδηση των θετικών κρουσμάτων εντός του πλοίου το οποίο  έχει ελλιμενιστεί στην Ναυτική Βάση ΠΝΒΚ Κυριαμαδίου, καθησυχαστικά είναι τα νεότερα που αφορούν το προσωπικό της Ναυτικής Βάσης. Στο σύνολο τους αρνητικά ήταν τα τεστ που έγιναν στο προσωπικό της Ναυτικής Βάσης απομακρύνοντας έτσι το ενδεχόμενο περαιτέρω μετάδοσης. Τη διαδικασία των τεστ  διενήργησε κλιμάκιο του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης κάτι το οποίο θα γίνει και στο πλήρωμα του πλοίου...
Stavroula22. March 2021
Doctor hand holding positive Coronavirus or Covid-19 rapid test

Μετά την ανησυχία που έχει προκληθεί από την είδηση των θετικών κρουσμάτων εντός του πλοίου το οποίο  έχει ελλιμενιστεί στην Ναυτική Βάση ΠΝΒΚ Κυριαμαδίου, καθησυχαστικά είναι τα νεότερα που αφορούν το προσωπικό της Ναυτικής Βάσης. Στο σύνολο τους αρνητικά ήταν τα τεστ που έγιναν στο προσωπικό της Ναυτικής Βάσης απομακρύνοντας έτσι το ενδεχόμενο περαιτέρω μετάδοσης.

Τη διαδικασία των τεστ  διενήργησε κλιμάκιο του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης κάτι το οποίο θα γίνει και στο πλήρωμα του πλοίου για να διαπιστωθεί η έκταση της διασποράς.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456