Sitiaka is loading for You ...

 

OΠεριβάλονΆδεια από τη ΡΑΕ πήρε υβριδικό έργο στο Καρύδι

Ενημέρωση προς τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυδίου κ Καναβάκη Γιάννη έκανε ο κ Κώστας Γιαννακόπουλος,  πολιτικός μηχανικός – εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σιτάνου,  σχετικά με την άδεια παραγωγής που πήρε από την ΡΑΕ το υβριδικό έργο της εταιρείας «ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΕ ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ» που προβλέπεται να εγκατασταθεί δίπλα από το Καρύδι. Αναφέρει: Υπάρχει μία νέα δυσμενής εξέλιξη για την περιοχή μας. Το υβριδικό έργο της εταιρείας «ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΕ ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ» που προβλέπεται να...
Stavroula23. March 2021
xartis apo gianakopoylo
Ενημέρωση προς τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυδίου κ Καναβάκη Γιάννη έκανε ο κ Κώστας Γιαννακόπουλος,  πολιτικός μηχανικός – εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σιτάνου,  σχετικά με την άδεια παραγωγής που πήρε από την ΡΑΕ το υβριδικό έργο της εταιρείας «ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΕ ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ» που προβλέπεται να εγκατασταθεί δίπλα από το Καρύδι.
Αναφέρει:
Υπάρχει μία νέα δυσμενής εξέλιξη για την περιοχή μας. Το υβριδικό έργο της εταιρείας «ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΕ ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ» που προβλέπεται να εγκατασταθεί δίπλα από το Καρύδι (μεταξύ του χωριού και του σπηλαίου «Κάτω Περιστεράς» τελικά πήρε άδεια παραγωγής από την ΡΑΕ με ημερομηνία 10.09.2020.
Το έργο αποτελείται από 3 ανεμογεννήτριες με ύψος πυλώνα 80,00 μ. και διάμετρο φτερωτής 90,30 μ. και συνολική ισχύ 4,5 MW.
Από πρόχειρο έλεγχο που έκανα η πρώτη ανεμογεννήτρια τοποθετείται σε απόσταση από το Καρύδι 500,00 μ. και η τρίτη σε απόσταση από το σπήλαιο «Κάτω Περιστεράς» 630,00 μ. που είναι συμβατές με το ισχύον Ειδικό Χωροταξικό των ΑΠΕ.
Σας στέλνω για ενημέρωσή σας την εικόνα του έργου και πρέπει να έχουμε το νου μας γιατί το επόμενο βήμα που θα κάνουν είναι να υποβάλλουν μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων την οποία πρέπει να αντικρούσουμε τόσο σε επίπεδο Δήμου Σητείας όσο και σε επίπεδο Περιφέρειας Κρήτης.
Ας είμαστε προετοιμασμένοι καλού κακού εμείς. Και παρακαλώ όποιος έχει περιουσία στην συγκεκριμένη περιοχή ας επικοινωνήσει μαζί μου για ενημέρωση.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456