Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΜε υπερηφάνεια από το οροπέδιο των Αρμένων η μεγαλύτερη γαλανόλευκη της επαρχίας

Με υπερηφάνεια από το χωριό των  Αρμένων υψώθηκε η μεγαλύτερη γαλανόλευκη της επαρχίας, 28 τ.μ., σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τους προγόνους αυτού του τόπου. Σε μια σεμνή τελετή μπροστά στο μνημείο του αγωνιστή της εθνικής αντίστασης Σταύρου Ασπραδάκη που εκτελέστηκε από τους Ιταλούς το 1942, γυναίκες του χωριού έψαλαν τον εθνικό ύμνο ενώ η γαλανόλευκη υψώνονταν υπερήφανη. ” Ή κίνηση μας αυτή είναι ένδειξη αγάπης για τον τόπο μας και για ολόκληρη την πατρίδα. Στέλνουμε...
Stavroula24. March 2021

Με υπερηφάνεια από το χωριό των  Αρμένων υψώθηκε η μεγαλύτερη γαλανόλευκη της επαρχίας, 28 τ.μ., σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τους προγόνους αυτού του τόπου.

Σε μια σεμνή τελετή μπροστά στο μνημείο του αγωνιστή της εθνικής αντίστασης Σταύρου Ασπραδάκη που εκτελέστηκε από τους Ιταλούς το 1942, γυναίκες του χωριού έψαλαν τον εθνικό ύμνο ενώ η γαλανόλευκη υψώνονταν υπερήφανη.

” Ή κίνηση μας αυτή είναι ένδειξη αγάπης για τον τόπο μας και για ολόκληρη την πατρίδα. Στέλνουμε μήνυμα ελπίδας σε όλους τους Έλληνες σε αυτές  τις δύσκολες ημέρες που περνάμε και ελπίζουμε για το καλύτερο” δηλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αρμένων κ Γιάννης Πορταράκης.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456