Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΦωτογράφος του National Geographic τις επόμενες ημέρες στην περιοχή. Μεγάλο το ενδιαφέρον για την Σητεία από ξένους δημοσιογράφους

Συνεχίζονται οι δράσεις προβολής της περιοχής στο  B2B workshop εναλλακτικού τουρισμού αυτήν την περίοδο με την στήριξη του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας.  Μια διαδικασία που φαίνεται να αποδίδει τα καλύτερα αποτελέσματα για την περιοχή αποτέλεσμα της σοβαρής και εμπεριστατωμένης δουλειάς που έχουν κάνει οι εκπρόσωποι μας, Γιώργος Μπελιμπασάκης τουριστικός πράκτορας, μέλος της Επιτροπής Διαχείρισης του Γεωπάρκου και Ελευθερία Κουμεντάκη, υπεύθυνη προβολής του Γεωπάρκου. Η μοναδικότητα και η ασφάλεια που προσφέρει η περιοχή είναι τα βασικά στοιχεία...
Stavroula26. March 2021

Συνεχίζονται οι δράσεις προβολής της περιοχής στο  B2B workshop εναλλακτικού τουρισμού αυτήν την περίοδο με την στήριξη του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας.  Μια διαδικασία που φαίνεται να αποδίδει τα καλύτερα αποτελέσματα για την περιοχή αποτέλεσμα της σοβαρής και εμπεριστατωμένης δουλειάς που έχουν κάνει οι εκπρόσωποι μας, Γιώργος Μπελιμπασάκης τουριστικός πράκτορας, μέλος της Επιτροπής Διαχείρισης του Γεωπάρκου και Ελευθερία Κουμεντάκη, υπεύθυνη προβολής του Γεωπάρκου.

Η μοναδικότητα και η ασφάλεια που προσφέρει η περιοχή είναι τα βασικά στοιχεία που αυτή τη στιγμή προσελκύουν  τον επισκέπτη. Κυρίαρχο σημείο ενδιαφέροντος το Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO της Σητείας.

Μετά το μεγάλο ενδιαφέρον της Γερμανικής αγοράς σημαντική είναι η ανταπόκριση και από την Αγγλική.

Διακεκριμένοι δημοσιογράφοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περιοχή και ήδη έχουν κλιστεί τα πρώτα ραντεβού. Φωτογράφος του National Geographic θα βρίσκετε τις επόμενες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή.

“Οι άνθρωποι του εναλλακτικού τουρισμού αναζητούν το αυθεντικό και το αυθεντικό αυτή τη στιγμή είναι η ταυτότητα της Σητείας” δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η κα Ελευθερία Κουμεντάκη, υπεύθυνη προβολής του Γεωπάρκου.

Ο κ Γιώργος Μπελιμπασάκης τουριστικός πράκτορας και μέλος της Επιτροπής Διαχείρισης του Γεωπάρκου σημείωσε ότι “η διαφορετικότητα της περιοχής, ακόμα και από την υπόλοιπη Κρήτη, αλλά και η καθαρότητα της σε σχέση με την πανδημία είναι τα στοιχεία που κάνουν τον επισκέπτη να στέψει το ενδιαφέρον του εδώ”.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456