Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΗ Σητεία γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

Παρουσία της πολιτειακής και στρατιωτικής ηγεσίας και χωρίς την καθιερωμένη παρέλαση, λόγω των μέτρων που ισχύουν για την προστασία και αποφυγή διασποράς του COVID-19, εορτάστηκε στην Σητεία η επέτειος για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Στις 10:30 πραγματοποιήθηκε δοξολογία στον εορτάζονται ιερό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου  σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ο πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκε από τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη ενώ ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείου των...
Stavroula25. March 2021

Παρουσία της πολιτειακής και στρατιωτικής ηγεσίας και χωρίς την καθιερωμένη παρέλαση, λόγω των μέτρων που ισχύουν για την προστασία και αποφυγή διασποράς του COVID-19, εορτάστηκε στην Σητεία η επέτειος για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Στις 10:30 πραγματοποιήθηκε δοξολογία στον εορτάζονται ιερό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου  σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ο πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκε από τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη ενώ ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείου των Ηρώων και κατάθεση στεφάνων.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456