Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΜηδενική η υπολειμματικότητα απο φυτοφάρμακα στο νερό της Σητείας. Μέσω απλής εφαρμογής ο δημότης μπορεί να ενημερωθεί

Tην θέση της ΔΕΥΑΣ, στην παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα για την ποιότητα του πόσιμου νερού στον Δήμο, ξεκαθαρίζει με δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο διευθυντής της επιχείρησης κ Σταύρος Ψωμαδάκης. “Ακολουθείται συγκεκριμένο πρωτόκολλο το οποίο δεν μπορεί ούτε να αποκρυφθεί ούτε να παρακαμφθεί ούτε να παραποιηθεί. Εξάλλου δίνετε η δυνατότητα στον δημότη αλλά και στον κάθε επισκέπτη να ελέγξει τις ενδείξεις για το νερό του Δήμου με μια απλή εφαρμογή στο κινητό...
Stavroula29. March 2021

Tην θέση της ΔΕΥΑΣ, στην παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα για την ποιότητα του πόσιμου νερού στον Δήμο, ξεκαθαρίζει με δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο διευθυντής της επιχείρησης κ Σταύρος Ψωμαδάκης.

“Ακολουθείται συγκεκριμένο πρωτόκολλο το οποίο δεν μπορεί ούτε να αποκρυφθεί ούτε να παρακαμφθεί ούτε να παραποιηθεί. Εξάλλου δίνετε η δυνατότητα στον δημότη αλλά και στον κάθε επισκέπτη να ελέγξει τις ενδείξεις για το νερό του Δήμου με μια απλή εφαρμογή στο κινητό του τηλέφωνο. Η υπολειμματικότητα αυτή τη στιγμή, από φυτοφάρμακα για τα οποία έχει γίνει πολύς λόγος, είναι μηδενική στο πρόσημο νερό του Δήμου” υπογραμμίζει ο κ Ψωμαδάκης.

Η Ε.Δ.Ε.Υ.Α. έχει αναπτύξει ειδική  εφαρμογή για κινητά με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για την ποιότητα του νερού που καταναλώνουν σε μια περιοχή, είτε αυτοί διαμένουν στην περιοχή αυτή είτε την επισκέπτονται. Με  βάση την εφαρμογή οι πολίτες μπορούν πλέον να αποκτήσουν ελεύθερη πρόσβαση σε στοιχεία σχετικά με την ποιότητα του νερού που προορίζεται για ανθρώπινη κατανάλωση.

Τα δεδομένα αυτά παρέχονται στους πολίτες με εύκολα αναγνώσιμη και κατανοητή μορφή, εκτός από την εφαρμογή στο κινητό, μέσα από την ιστοσελίδα της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. (https://edeya.gr/) .

Η εφαρμογή στο κινητό θα συμβάλλει στην αξιόπιστη ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών, αλλά και των τουριστών, για την ποιότητα του πόσιμου νερού στη χώρα μας ώστε να αυξηθεί η εμπιστοσύνη στην κατανάλωση του νερού βρύσης.

Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ots.edeya_waterquality_app

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456