Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Λασιθίου: Βιαστική η ανακοίνωση του μέτρου των self tests

Βιαστική χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ, την ανακοίνωση του μέτρου των self tests o Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λασιθίου κ Κωνσταντίνος Καλδής. Προϋπόθεση για την σωστή και αποτελεσματική εφαρμογή του μέτρου των self tests ήταν η κατάλληλη ενημέρωση και προετοιμασία ολόκληρου του συστήματος κάτι το οποίο δεν έγινε, υπογραμμίζει ο κ Καλδής. “Η δωρεάν διάθεση των self tests στους πολίτες είναι μια πολύ σωστή κίνηση της Κυβέρνησης όμως δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα τα οποία προήλθαν...
Stavroula31. March 2021

Βιαστική χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ, την ανακοίνωση του μέτρου των self tests o Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λασιθίου κ Κωνσταντίνος Καλδής.

Προϋπόθεση για την σωστή και αποτελεσματική εφαρμογή του μέτρου των self tests ήταν η κατάλληλη ενημέρωση και προετοιμασία ολόκληρου του συστήματος κάτι το οποίο δεν έγινε, υπογραμμίζει ο κ Καλδής.

“Η δωρεάν διάθεση των self tests στους πολίτες είναι μια πολύ σωστή κίνηση της Κυβέρνησης όμως δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα τα οποία προήλθαν από την πρόωρη ανακοίνωση της διάθεσης των self tests από τα φαρμακεία χωρίς να έχει προηγηθεί η αναγκαία συζήτηση με των Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συλλογο  για να βρεθεί λύση στα τεχνικά προβλήματα που θα προέκυπταν από την διαδικασία. Ο κάδος για μια ακόμη φορά θα βάλει πλάτη παρά το ότι βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα χωρίς να φταίμε”δηλώνει ο κ Καλδής.

 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ Καλδη για τα προχωρήσει η διαδικασία θα πρέπει να:

-να επιλεγεί η εταιρεία που θα προμηθεύσει τα tests

-να βρεθεί ο τρόπος διάθεσης

-να δημιουργηθεί  η πλατφόρμας όπου ο πολίτης θα δηλώνει το αποτέλεσμα

 

Να τονιστεί ότι τα self tests θα διατίθενται δωρεάν και θα γίνονται εκτός φαρμακείου με δυο τρόπους: ρινικά και σιέλου.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456