Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΑναβλήθηκε για τις 22 Σεπτεμβρίου η συζήτηση της προσφυγής του Δήμου Σητείας για το υβριδικό Αμαρίου

Αναβλήθηκε για τις 22 Σεπτεμβρίου η συζήτηση της προσφυγής του Δήμου Σητείας για το υβριδικό Αμαρίου. Σήμερα Τετάρτη 31 Μαρτίου θα εκδικαζόταν η προσφηγή του Δήμου Σητείας για το υβριδικό Αμαρίου στο συμβούλιο της επικρατείας έπειτα από αναβολή που είχε λάβει τον περασμένο Δεκέμβριο. Εκτός του Δήμου προσφυγές έχουν καταθέσει τοπικοί φορείς και πολίτες της περιοχής  καθώς και άλλων περιοχών της Κρήτης προκειμένου να ακυρωθεί η απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ)  του έργου: «Υβριδικός Σταθμός...
Stavroula31. March 2021
symbouleio_tis_epikrateias

Αναβλήθηκε για τις 22 Σεπτεμβρίου η συζήτηση της προσφυγής του Δήμου Σητείας για το υβριδικό Αμαρίου. Σήμερα Τετάρτη 31 Μαρτίου θα εκδικαζόταν η προσφηγή του Δήμου Σητείας για το υβριδικό Αμαρίου στο συμβούλιο της επικρατείας έπειτα από αναβολή που είχε λάβει τον περασμένο Δεκέμβριο.

Εκτός του Δήμου προσφυγές έχουν καταθέσει τοπικοί φορείς και πολίτες της περιοχής  καθώς και άλλων περιοχών της Κρήτης προκειμένου να ακυρωθεί η απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ)  του έργου: «Υβριδικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας αποτελούμενος από α) Αιολικό Σταθμό Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας συνολικής ισχύος 85,8 MW  στις θέσεις Φρούδια- Λυγιάς –Πλατύβολο και Τρούλα –Χαλκιάς – Κορφή του Δήμου Σητείας ΠΕ Λασιθίου και β) Σύστημα Ελεγχόμενης Παραγωγής και Αποθήκευσης Ενέργειας εγγυημένης ισχύος 50 MW  (φράγμα ποταμών) των Δήμων Αμαρίου και Ρεθύμνης ΠΕ Ρεθύμνου καθώς και των συνοδών σε αυτά στη νήσο Κρήτη».

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456