Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΑρνητικά όλα τα rapid tests στην Τοπική Κοινότητα Ζάκρου

Πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε η διαδικασία λήψης rapid tests στους κατοίκους της Κοινότητας Ζάκρου. Πενήντα έξι (56) συντοπίτες μας προσήλθαν προκειμένου να υποβληθούν στην εν λόγω διαδικασία. Το γεγονός που χαροποίησε όλους μας κι αυτή τη φορά είναι το ότι και τα 56 δείγματα που ελήφθησαν ήταν αρνητικά. Ευχαριστούμε θερμά την 7η ΥΠΕ Κρήτης , την Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) Λασιθίου την εποπτεία της οποίας έχει η Γιατρός Κα Καρπούζη Αθηνά και την Υπηρεσία Πολιτικής...
Stavroula6. April 2021
rapid test zakros foto
Πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε η διαδικασία λήψης rapid tests στους κατοίκους της Κοινότητας Ζάκρου. Πενήντα έξι (56) συντοπίτες μας προσήλθαν προκειμένου να υποβληθούν στην εν λόγω διαδικασία. Το γεγονός που χαροποίησε όλους μας κι αυτή τη φορά είναι το ότι και τα 56 δείγματα που ελήφθησαν ήταν αρνητικά.
Ευχαριστούμε θερμά την 7η ΥΠΕ Κρήτης , την Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) Λασιθίου την εποπτεία της οποίας έχει η Γιατρός Κα Καρπούζη Αθηνά και την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σητείας για όλη τη διοργάνωση και συνεργασία .
Ευχαριστούμε τον Κο Αντώνη Καρύδη για την αρωγή του και τη στήριξη του στην όλη προσπάθειά μας.
Δεν εφησυχάζουμε. Η προσωπική μας στάση και συμπεριφορά συνάπτεται άμεσα με τον περιορισμό της διασποράς του covid-19 καθώς και με τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας γενικότερα .
Ακολουθούμε τις υποδείξεις της πολιτείας και των ειδικών(ΕΟΔΥ) . Προστατεύουμε τον εαυτό μας , την οικογένειά μας κι ολόκληρο το κοινωνικό σύνολο.
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΖΑΚΡΟΥ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456