Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΧρυσή διάκριση για το Αγουρέλαιο της εταιρίας  “Βιοκαλλιεργητές Σητείας Α. Ε.”

Μια ακόμα σημαντική διάκριση ήρθε για το εξαιρετικο Σητειακό ελαιόλαδο. Πρόκειται για την συμμετοχή της εταιρίας  “Βιοκαλλιεργητές Σητείας Α. Ε.” στον Διεθνή Διαγωνισμό Dubai Olive Oil Competition 2021 – Early Harvest στην κατηγορία Αγουρέλαιο. Όπως σημειώνει η εταιρία “Πιστοί στις αρχές μας για την ανάδειξη των ιδιαίτερων γευστικών χαρακτηριστικών και διατροφικών πλεονεκτημάτων του Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιολάδου που παράγεται στην περιοχή της Σητείας Κρήτης, βασιζόμενοι στην εμπειρία δεκαετιών και την υψηλή τεχνογνωσία, δημιουργήσαμε το ιδιαίτερο προϊόν...
Stavroula6. April 2021

Μια ακόμα σημαντική διάκριση ήρθε για το εξαιρετικο Σητειακό ελαιόλαδο. Πρόκειται για την συμμετοχή της εταιρίας  “Βιοκαλλιεργητές Σητείας Α. Ε.” στον Διεθνή Διαγωνισμό Dubai Olive Oil Competition 2021 – Early Harvest στην κατηγορία Αγουρέλαιο.

Όπως σημειώνει η εταιρία “Πιστοί στις αρχές μας για την ανάδειξη των ιδιαίτερων γευστικών χαρακτηριστικών και διατροφικών πλεονεκτημάτων του Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιολάδου που παράγεται στην περιοχή της Σητείας Κρήτης, βασιζόμενοι στην εμπειρία δεκαετιών και την υψηλή τεχνογνωσία, δημιουργήσαμε το ιδιαίτερο προϊόν «Τρεις Δεκαετίες – Αγουρέλαιο Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο»”.

Μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Νίκος Λαπιδάκης – υπέυθυνος πωλήσεων της “Βιοκαλλιεργητές Σητείας Α. Ε.” τονίζει ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε να επενδύουμε στο κομμάτι της ποιότητας και να μην επαναπαυόμαστε. Τα τελευταία χρόνια γίνεται πολύ καλή προσπάθεια από τους καλλιεργητές. Είναι μονόδρομος η παραγωγή εξαιρετικού ελαιόλαδου από τους ελαιώνες της περιοχής για να αποδοθεί  στο προϊόν η αξία που του αρμόζει.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456