Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΤακτική συνεδρίαση Δ.Σ. ΔΕΥΑΣ

Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Σητείας την Δευτέρα 12/04/2021 ώρα 10:00. Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη (e-Presence) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: -Έγκριση 2ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού της ΔΕΥΑΣ έτους 2021. -Επικαιροποίηση μελέτης και έγκριση εκ νέου των όρων διακήρυξης του υποέργου 1 «Αναβάθμιση Ε.Ε.Λ. Σητείας» της πράξης «Αναβάθμιση Ε.Ε.Λ. Σητείας -Επαναχρησιμοποίηση εκροής για άρδευση». -Συγκρότηση εκ νέου επιτροπής διαγωνισμού για το υποέργου 1 «Αναβάθμιση Ε.Ε.Λ....
Stavroula7. April 2021
deyas
Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Σητείας την Δευτέρα 12/04/2021 ώρα 10:00.
Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη (e-Presence) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:
-Έγκριση 2ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού της ΔΕΥΑΣ έτους 2021.
-Επικαιροποίηση μελέτης και έγκριση εκ νέου των όρων διακήρυξης του υποέργου 1 «Αναβάθμιση Ε.Ε.Λ. Σητείας» της πράξης «Αναβάθμιση Ε.Ε.Λ. Σητείας -Επαναχρησιμοποίηση εκροής για άρδευση».
-Συγκρότηση εκ νέου επιτροπής διαγωνισμού για το υποέργου 1 «Αναβάθμιση Ε.Ε.Λ. Σητείας» της πράξης «Αναβάθμιση Ε.Ε.Λ. Σητείας- Επαναχρησιμοποίηση εκροής για άρδευση»- επικαιροποίηση της 45/2020 απόφ. Δ.Σ..
-Ανάθεση υπηρεσίας
α) για την δημοσίευση περίληψης της διακήρυξης του υποέργου 1: «Αναβάθμιση Ε.Ε.Λ. Σητείας» της πράξης «Αναβάθμιση Ε.Ε.Λ. Σητείας- Επαναχρησιμοποίηση εκροής για άρδευση»,
β) για την δημοσίευση περιληπτικής διακήρυξης δημοπρασίας για την «Εκποίηση κατεστραμμένου κινητού υλικού και πώληση οχήματος της Δ.Ε.Υ.Α.Σ.»
-Έγκριση μελέτης «Προμήθεια Φορτηγού Αυτοκινήτου».
-Έγκριση προμήθειας «Παρεπόμενες παροχές και έξοδα προσωπικού (είδη ένδυσης και υπόδησης για την θερινή και χειμερινή περίοδο)» για τον υπάλληλο που έχει αποσπαστεί από το Δήμο στη ΔΕΥΑ Σητείας.
-Ανάθεση της υπηρεσίας “Ανανέωση χρήσης του προγράμματος διαχείρισης δημοσίων έργων «Έργα»”
-Ανάθεση της υπηρεσίας για παρακολούθηση σεμιναρίου εξ αποστάσεως e- learning με θέμα ‘’Διαγωνισμοί Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ Προμήθειες και Υπηρεσίες, Συμβάσεις Δημοσίων Έργων, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, σε εφαρμογή του Ν.4782/2021‘’.
-Συγκρότηση επιτροπών της ΔΕΥΑ, σύμφωνα με τον Ν. 4782/2021.
-Ανάθεση παροχής υπηρεσίας ασφάλισης οχημάτων της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. έτους 2021.
α) Ανανέωση σύμβασης για υπηρεσίες φιλοξενίας & υποστήριξης της ιστοσελίδας της Δ.Ε.Υ.Α.Σ.
β) Ανανέωση ονόματος χώρου – Domain : deyasitias.grστην ΕΕΤΤ.
-Έγκριση υπηρεσίας για τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων με αριθμό κυκλοφορίας ΑΝΖ 4172, ΑΝΖ 9814, ΑΝΗ 4907, ΑΝΗ 4431, ΑΝΟ 426, ΑΕΕ 75, ΑΝΚ 7794 από ΚΤΕΟ.
-Προμήθεια αναβαθμίσεων προγράμματος μισθοδοσίας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Σ.
ΣΥΛΛΙΓΑΡΔΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456