Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΑναβολή Γενικής Συνέλευσης Κυνηγετικού Συλλόγου Σητείας

Το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Σητείας ενημερώνει τα μέλη του ότι αναβάλλεται η Γενική Συνέλευση με Αρχαιρεσίες που είχε οριστεί για τον Απρίλιο σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 470/5-4-2021 έγγραφο τη Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος όπου ενημερώνει όλες τις Κυνηγετικές Οργανώσεις για την δημοσίευση σε ΦΕΚ (αρ. φύλλου 1314/Β/5-4-2021)της υπουργικής  απόφασης. Η απόφαση αυτή αναφέρει την αναστολή των καταστατικών διαδικασιών στις Κυνηγετικές οργανώσεις ( Γενικών Συνελεύσεων και εκλογικών διαδικασιών) και Παράταση Θητείας των υφιστάμενων Διοικητικών Συμβουλίων...
Stavroula7. April 2021
kinigetikos silogos

Το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Σητείας ενημερώνει τα μέλη του ότι αναβάλλεται η Γενική Συνέλευση με Αρχαιρεσίες που είχε οριστεί για τον Απρίλιο σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 470/5-4-2021 έγγραφο τη Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος όπου ενημερώνει όλες τις Κυνηγετικές Οργανώσεις για την δημοσίευση σε ΦΕΚ (αρ. φύλλου 1314/Β/5-4-2021)της υπουργικής  απόφασης.

Η απόφαση αυτή αναφέρει την αναστολή των καταστατικών διαδικασιών στις Κυνηγετικές οργανώσεις ( Γενικών Συνελεύσεων και εκλογικών διαδικασιών) και Παράταση Θητείας των υφιστάμενων Διοικητικών Συμβουλίων έως και 31/12/2021 λόγο της πανδημίας COVID -19.

 

 

 

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456