Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΜόνο με αρνητικό self test η είσοδος στις σχολικές μονάδες

Έναρξη την Δευτέρα για τα λύκεια στην δια ζώσης εκπαίδευση μετά από την απόφαση που έλαβε  η κυβέρνηση, έχοντας τη σχετική γνωμοδότηση της επιτροπής των ειδικών του υπουργείου Υγείας. Τα μέτρα που ήδη τηρούνταν θα συνεχίσουν να ισχύουν ενώ υποχρεωτικός για την είσοδο στα εκπαιδευτικά ιδρύματα θα είναι ο αυτόδιαγνωστικός έλεγχος που θα γίνεται από εκπαιδευτικούς και μαθητές δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη. Μόνο με  αρνητικό τεστ το οποίο θα καταχωρείται στο...
Stavroula8. April 2021

Έναρξη την Δευτέρα για τα λύκεια στην δια ζώσης εκπαίδευση μετά από την απόφαση που έλαβε  η κυβέρνηση, έχοντας τη σχετική γνωμοδότηση της επιτροπής των ειδικών του υπουργείου Υγείας.

Τα μέτρα που ήδη τηρούνταν θα συνεχίσουν να ισχύουν ενώ υποχρεωτικός για την είσοδο στα εκπαιδευτικά ιδρύματα θα είναι ο αυτόδιαγνωστικός έλεγχος που θα γίνεται από εκπαιδευτικούς και μαθητές δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

Μόνο με  αρνητικό τεστ το οποίο θα καταχωρείται στο σύστημα και θα καταγράφεται στην κάρτα του μαθητή ή του εκπαιδευτικού θα μπορεί να γίνεται η είσοδος στις σχολικές μονάδες.

Όπως δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο υποδιευθυντής του ΓΕΛ Σητείας κ Μανώλης Τσιφετάκης, από αύριο θα μπορούν εκπαιδευτικοί και μαθητές να προμηθεύονται τα τεστ από τα φαρμακεία με το ΑΜΚΑ τους.

Ο κ Τσιφετάκης  διαβεβαιώνει  ότι τα σχολεία του Δήμου Σητείας κάνουν όλη την απαραίτητη προετοιμασία  ώστε να είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές και τονίζει ότι “οφείλουμε να τηρούμε στο ακέραιο τα μέτρα για να διατηρήσουμε τα σχολεία ανοιχτά αλλά και την περιοχή μας σε ένα καλό επίπεδο”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456