Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΕρωτηματικά για το τρίχρονο που νόσησε και πάλι από covid-19. Τον προβληματισμός τους εκφράζουν οι γιατροί

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Σητείας μεταφέρθηκε χθες σε κλινική covid  του Ηρακλείου όπου και νοσηλεύεται το τρίχρονο που διέμενε με την οικογένεια του στο Πισκοκέφαλο Σητείας το οποίο νόσησε και πάλι από covid-19. Πολλά τα ερωτηματικά που προκύπτουν από το συγκεκριμένο περιστατικό αφού το τρίχρονο έχει νοσήσει και στο παρελθόν, με τους γονείς του να παραμένουν μέχρι σήμερα αρνητικοί τον ιο. Ιδιαίτερα προβληματισμένη εμφανίζετε και η επιστημονική κοινότητα, όπως δηλώνει  ο Δήμαρχος Σητείας, ενώ τηρούνται...
Stavroula8. April 2021
test_sierologici_privati_milano_auxologico

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Σητείας μεταφέρθηκε χθες σε κλινική covid  του Ηρακλείου όπου και νοσηλεύεται το τρίχρονο που διέμενε με την οικογένεια του στο Πισκοκέφαλο Σητείας το οποίο νόσησε και πάλι από covid-19.

Πολλά τα ερωτηματικά που προκύπτουν από το συγκεκριμένο περιστατικό αφού το τρίχρονο έχει νοσήσει και στο παρελθόν, με τους γονείς του να παραμένουν μέχρι σήμερα αρνητικοί τον ιο.

Ιδιαίτερα προβληματισμένη εμφανίζετε και η επιστημονική κοινότητα, όπως δηλώνει  ο Δήμαρχος Σητείας, ενώ τηρούνται όλα  τα προβλεπόμενα από την αστυνομία για την επιτήρηση του οικογενειακού περιβάλλοντος προκειμένου να ελέγχεται το ιδιαίτερο αυτό περιστατικό.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456