Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΤην επαναφορά του αυτοδιοίκητου του Νοσοκομείου Σητείας ζητά η Επιτροπή Υγείας

Ένα από τα θέματα της δεύτερης συνεδρίασης της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Σητείας που πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 9/4 ήταν η αναγκαιότητα διεκδίκησης της επαναφοράς της διοικητικής αυτοτέλειας του Νοσοκομείου Σητείας. Την επαναφορά του αυτοδιοίκητου του Νοσοκομείου Σητείας ζητά η Επιτροπή Υγείας η οποία θα απευθύνει  αίτημα για συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας η απόφαση του οποίου θα πρέπει να μεταφερθεί στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης. “Να διεκδικήσουμε την αυτοτέλεια του Νοσοκομείου Σητείας και...
Stavroula10. April 2021

Ένα από τα θέματα της δεύτερης συνεδρίασης της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Σητείας που πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 9/4 ήταν η αναγκαιότητα διεκδίκησης της επαναφοράς της διοικητικής αυτοτέλειας του Νοσοκομείου Σητείας.

Την επαναφορά του αυτοδιοίκητου του Νοσοκομείου Σητείας ζητά η Επιτροπή Υγείας η οποία θα απευθύνει  αίτημα για συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας η απόφαση του οποίου θα πρέπει να μεταφερθεί στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης.

“Να διεκδικήσουμε την αυτοτέλεια του Νοσοκομείου Σητείας και να φέρουμε προ των ευθηνών τους αιρετούς και φορείς. Με τη συστράτευση όλων να επιδιώξουμε να επιτευχθεί ο στόχος. Σημαντικό ρόλο σε αυτό μπορεί να παίξει η παρέμβαση του συντοπίτη μας υπουργού κ Πλακιωτάκη ο οποίος κατεπανάληψη με δημόσιες τοποθετήσεις του εξέφρασε την αντίθεση  του στην τότε απόφαση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ” υπογράμμισε  ο πρόεδρος της επιτροπής κ Νίκος Καραμανωλάκης.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456