Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΚατακόρυφη πτώση των εμβολιασμών στο εμβολιαστικό κέντρο Σητείας με το εμβόλιο της AstraZeneka

Στοιχεία για την πορεία του εμβολιασμού στο εμβολιαστικό κέντρο της Σητείας έδωσε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σητείας  κ Γιάννης Κατσαράκης στην συνεδρίαση της Επιτροπής Υγείας την Παρασκευή 4/9. Δραματική είναι η πτώση που καταγράφεται, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην επιτροπή ο κ Κατσαράκης, και αφορά κυρίως τον  εμβολιασμό με το εμβόλιο της Astra Zeneka. “Θα πρέπει να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να εμβολιαστεί γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να επιστρέψουμε στην ζωή...
Stavroula10. April 2021

Στοιχεία για την πορεία του εμβολιασμού στο εμβολιαστικό κέντρο της Σητείας έδωσε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σητείας  κ Γιάννης Κατσαράκης στην συνεδρίαση της Επιτροπής Υγείας την Παρασκευή 4/9.

Δραματική είναι η πτώση που καταγράφεται, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην επιτροπή ο κ Κατσαράκης, και αφορά κυρίως τον  εμβολιασμό με το εμβόλιο της Astra Zeneka.

“Θα πρέπει να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να εμβολιαστεί γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να επιστρέψουμε στην ζωή μας” υπογράμμισε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Υγείας  ο κ Κατσαράκης”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456