Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΣειρά συναντήσεων του Δημάρχου Σητείας με τους προέδρους των Τ.Κ.

Σειρά συναντήσεων ξεκίνησε ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης  με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων σε μια προσπάθεια συζήτησης και επίλυσης ζητημάτων που απασχολούν την ενδοχώρας του Δήμου. Οι συναντήσεις αυτές κρίθηκαν απαραίτητες αφού λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών του covid δεν υπάρχει η τακτική επικοινωνία με τους κοινοτάρχες μέσα στα πλαίσια των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Στην πρώτη συνάντηση παρόντες ήταν οι Aντιδήμαρχοι: Οικονομικών κ Νίκος Μακρυνάκης, Καθαριότητας κα Ελένη Πλατανάκη και Πολιτικής Προστασίας κ...
Stavroula13. April 2021

Σειρά συναντήσεων ξεκίνησε ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης  με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων σε μια προσπάθεια συζήτησης και επίλυσης ζητημάτων που απασχολούν την ενδοχώρας του Δήμου.

Οι συναντήσεις αυτές κρίθηκαν απαραίτητες αφού λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών του covid δεν υπάρχει η τακτική επικοινωνία με τους κοινοτάρχες μέσα στα πλαίσια των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην πρώτη συνάντηση παρόντες ήταν οι Aντιδήμαρχοι: Οικονομικών κ Νίκος Μακρυνάκης, Καθαριότητας κα Ελένη Πλατανάκη και Πολιτικής Προστασίας κ Γιώργος Αιλαμάκης ενώ από την πλευρά των εκπροσώπων των κοινοτήτων παρόντες ήταν ο κ Στέφανος Κοντογιαννάκης πρ. Τ.Κ. Παπαγιανάδων, ο κ Γιάννης Πορταράκης πρ. Τ.Κ. Αρμένων, ο κ Κωνσταντίνος Πουλάκης πρ.Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου, ο κ Μιχάλης Σταυρακάκης πρ. Τ.Κ. Αγίας Τριάδας, ο κ Πολυχρόνης Ζερβός πρ. Τ.Κ. Μαρωνιάς και ο κ. Γιώργος Ανυψητάκης πρ. Τ.Κ. Χανδρά.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456