Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΜέσα στο 2021 θα ξεκινήσει το σημαντικό έργο της αναβάθμισης του βιολογικού της Σητείας

“Μέσα στο 2021 θα ξεκινήσει το σημαντικό έργο της αναβάθμισης του βιολογικού της Σητείας”, διαβεβαιώνει με δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Σταύρος Ψωμαδάκης διευθυντής της ΔΕΥΑΣ Σητείας. Το θέμα μπήκε προς συζήτηση στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΣ που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το πρωί στα γραφεία της επιχείρησης. Η αναβάθμιση του βιολογικού της Σητείας εκτός από την σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας  που θα επιτύχει, θα μπορεί να δίνει μέσω τριτοβάθμιας επεξεργασίας  νερό για άρδευση....
Stavroula13. April 2021

“Μέσα στο 2021 θα ξεκινήσει το σημαντικό έργο της αναβάθμισης του βιολογικού της Σητείας”, διαβεβαιώνει με δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Σταύρος Ψωμαδάκης διευθυντής της ΔΕΥΑΣ Σητείας.

Το θέμα μπήκε προς συζήτηση στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΣ που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το πρωί στα γραφεία της επιχείρησης.

Η αναβάθμιση του βιολογικού της Σητείας εκτός από την σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας  που θα επιτύχει, θα μπορεί να δίνει μέσω τριτοβάθμιας επεξεργασίας  νερό για άρδευση.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456