Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΠρόεδρος Συλλόγου Εστίασης Σητείας: “Ζητούμε πραγματική ενίσχυση της εστίασης για την επανεκκίνηση της”

Τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ Άδωνη Γεωργιάδη είχαν την Τετάρτη οι σύλλογοι εστίασης της Κρήτης με βασικό ζητούμενο την πραγματική ενίσχυση όλου του κλάδου. Στο πλαίσιο της παγκρήτιας αυτής τηλεδιάσκεψης  ο υπουργός έδειξε να κατανοεί πλήρως τις αγωνίες και τα προβλήματα των επιχειρηματιών, ενώ τόνισε πως θα υπάρξουν θετικές παρεμβάσεις από την κυβέρνηση για την πλειονότητα των αιτημάτων του κλάδου. Παρ’ όλα αυτά, δεν μπόρεσε να δώσει ασφαλείς και καθαρές απαντήσεις για το σύνολο...
Stavroula15. April 2021

Τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ Άδωνη Γεωργιάδη είχαν την Τετάρτη οι σύλλογοι εστίασης της Κρήτης με βασικό ζητούμενο την πραγματική ενίσχυση όλου του κλάδου.

Στο πλαίσιο της παγκρήτιας αυτής τηλεδιάσκεψης  ο υπουργός έδειξε να κατανοεί πλήρως τις αγωνίες και τα προβλήματα των επιχειρηματιών, ενώ τόνισε πως θα υπάρξουν θετικές παρεμβάσεις από την κυβέρνηση για την πλειονότητα των αιτημάτων του κλάδου.

Παρ’ όλα αυτά, δεν μπόρεσε να δώσει ασφαλείς και καθαρές απαντήσεις για το σύνολο των θεμάτων, με δεδομένο το γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το πώς θα εξελιχθεί η πανδημία.

Καθοριστικός παράγοντας  για την πλήρη επαναφορά της εστίασης  στην κανονικότητα φαίνεται πως θα είναι η πορεία των εμβολιασμών στη χώρα.

Στη συζήτηση τέθηκαν τα μέτρα στήριξης που λαμβάνουν οι κλειστές επιχειρήσεις και το πως αυτά θα διαμορφωθούν με το άνοιγμα της οικονομίας.
“9 μήνες συνολικά κλειστή η εστίαση και τώρα περιμένουμε πραγματική στήριξη των επιχειρήσεων του κλάδου σε όλα τα επίπεδα για να ανακάμψουμε” τονίζει με δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας  Σητείας κ Μανώλης Αγγελάκης.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456