Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΔήμαρχος Σητείας: “Ήταν δέσμευση μας η λύση των προβλημάτων των Τ.Κ. και αυτό πράττουμε”

Την Πέμπτη το βράδυ ολοκληρώθηκαν οι επαφές του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων. Στην πρωτοβουλία αυτή του Δημάρχου Σητείας ανταποκρίθηκαν στην πλειοψηφία τους οι εκπρόσωποι των τοπικών διαμερισμάτων του Δήμου  αφού είχαν την δυνατότητα στα πλαίσια αυτών των συναντήσεων να  εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα χωριά τους και να δρομολογηθεί με αυτόν τον τρόπο η επίλυση τους. Λόγω των συνθηκών της πανδημίας, εντός των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου...
Stavroula16. April 2021

Την Πέμπτη το βράδυ ολοκληρώθηκαν οι επαφές του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων. Στην πρωτοβουλία αυτή του Δημάρχου Σητείας ανταποκρίθηκαν στην πλειοψηφία τους οι εκπρόσωποι των τοπικών διαμερισμάτων του Δήμου  αφού είχαν την δυνατότητα στα πλαίσια αυτών των συναντήσεων να  εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα χωριά τους και να δρομολογηθεί με αυτόν τον τρόπο η επίλυση τους.

Λόγω των συνθηκών της πανδημίας, εντός των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου δεν ηταν εφικτό να γίνουν τέτοιας έκτασης συζητήσεις γι αυτό και οι συναντήσεις αυτές κρίθηκαν αναγκαίες.

Στις συναντήσεις παρευρέθηκαν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι: Οικονομικών κ Νίκος Μακρυνάκης, Τεχνικών Έργων κ Γιάννης Παπαδάκης, Καθαρότητας κα Ελένη Πλατανάκη και Πολιτικής Προστασίας κ Γιώργος Αιλαμάκης.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456