Sitiaka is loading for You ...

 

OΕθελοντισμόςΟι εθελοντές της Σητείας προετοιμάζουν την παραλία για την υποδοχή της θαλάσσιας χελώνας

H ομάδα προστασίας της θαλάσσιας χελώνας καρέτα καρέτα σε συνεργασία με την ομάδα Save Your Hood Sitia, πραγματοποίησαν σήμερα Κυριακή 18/4 δράση καθαρισμού της παραλίας της Σητείας ώστε να είναι έτοιμη να υποδεχτεί τις χελώνες που θα αρχίσουν τις εξόδους, για να γεννήσουν τ αυγά τους από τις αρχές Μαΐου. Όλα δείχνουν πως η ομάδα προστασίας της θαλάσσιας χελώνας καρέτα καρέτα αυτό το καλοκαίρι θα έχει ακόμα περισσότερους συμπαραστάτες στην προσπάθεια της. Εξάλλου είναι πλέον...
Stavroula18. April 2021

H ομάδα προστασίας της θαλάσσιας χελώνας καρέτα καρέτα σε συνεργασία με την ομάδα Save Your Hood Sitia, πραγματοποίησαν σήμερα Κυριακή 18/4 δράση καθαρισμού της παραλίας της Σητείας ώστε να είναι έτοιμη να υποδεχτεί τις χελώνες που θα αρχίσουν τις εξόδους, για να γεννήσουν τ αυγά τους από τις αρχές Μαΐου.

Όλα δείχνουν πως η ομάδα προστασίας της θαλάσσιας χελώνας καρέτα καρέτα αυτό το καλοκαίρι θα έχει ακόμα περισσότερους συμπαραστάτες στην προσπάθεια της. Εξάλλου είναι πλέον υπόθεση όλων μας να συμβάλουμε την διάσωση και προστασία της θαλάσσιας χελώνας καρέτα καρέτα που μας κάνει την τιμή να ομορφαίνει κάθε καλοκαίρι τις παραλίες μας.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456