Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΜία σημαντική ημέρα για τη Σητεία. Μπήκαν οι υπογραφές για το Γηροκομείο

Μετά από προσπάθειες χρόνων το όνειρο της τοπικής κοινωνίας της Σητείας γίνεται πραγματικότητα. Σήμερα Σάββατο 17 Απριλίου 2021 στο Συμβολαιογραφικό Γραφείο της κας Μαρίας Γιαννακάκη μπήκαν οι υπογραφές για την μεταβίβαση του οικοπέδου, όπου θα κατασκευαστεί το Γηροκομείο Σητείας, στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας η οποία με τη σειρά της και αφού τακτοποιηθεί το τοπικό ρυμοτομικό, θα υποβάλει πρόταση για την χρηματοδότηση του έργου έχοντας δεδομένη την στήριξη της Περιφέρειας. Με συγκίνηση η πρόεδρος...
Stavroula17. April 2021

Μετά από προσπάθειες χρόνων το όνειρο της τοπικής κοινωνίας της Σητείας γίνεται πραγματικότητα.

Σήμερα Σάββατο 17 Απριλίου 2021 στο Συμβολαιογραφικό Γραφείο της κας Μαρίας Γιαννακάκη μπήκαν οι υπογραφές για την μεταβίβαση του οικοπέδου, όπου θα κατασκευαστεί το Γηροκομείο Σητείας, στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας η οποία με τη σειρά της και αφού τακτοποιηθεί το τοπικό ρυμοτομικό, θα υποβάλει πρόταση για την χρηματοδότηση του έργου έχοντας δεδομένη την στήριξη της Περιφέρειας.

Με συγκίνηση η πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Σητείας κ Καίτη Πετυχάκη- Βουτυράκη αλλά και η τέως πρόεδρος κ Δέσποινα Πλακιωτάκη είδαν σήμερα τις προσπάθειες τόσων χρόνων του Συλλόγου να φέρνουν αποτέλεσμα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δήλωσε ότι “Η κοινωνία της Σητείας έχει ανάγκη ένα σύγχρονο γηροκομείο γι αυτό και όλοι μαζί θα συνεργαστούμε για να ολοκληρωθεί αυτό το έργο”.

Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης, που παραβρέθηκε στην διαδικασία, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία του έργου “Θα συμβάλουμε όλοι για να βρει το δρόμο του το σημαντικό αυτό έργο και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τη συμβολή αυτών οι οποίοι πρόσφεραν τις περιουσίες τους για να μπορέσουμε να είμαστε σήμερα εδώ”.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456