Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΡαδιοφωνική εκπομπή αφιερωμένη στο Γεωπάρκο Σητείας από βραβευμένη ξένη δημοσιογράφο

Συνάντηση με την Heidi Fuller-love, ανεξάρτητη δημοσιογράφο ταξιδιών, γαστρονομίας και τρόπου ζωής, φωτογράφος, βραβευμένη blogger και ραδιοφωνική παραγωγός, συνεργάτης των BBC, The Times, Independent, Deutsche Welle, The Guardian, The Telegraph κ.λ.π., στο φαράγγι του Ρίχτη. Ο λόγος για αυτή την συνάντηση, η ραδιοφωνική εκπομπή που ετοιμάζει η Heidi Fuller-love όπου θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στο Γεωπάρκο της Σητείας και τον εναλλακτικό τουρισμό . Το ραντεβού κλείστηκε στο 3ημερο Β2Β workshop εναλλακτικού τουρισμού στην Αγγλία στο...
Stavroula19. April 2021
dimosiografow
Συνάντηση με την Heidi Fuller-love, ανεξάρτητη δημοσιογράφο ταξιδιών, γαστρονομίας και τρόπου ζωής, φωτογράφος, βραβευμένη blogger και ραδιοφωνική παραγωγός, συνεργάτης των BBC, The Times, Independent, Deutsche Welle, The Guardian, The Telegraph κ.λ.π., στο φαράγγι του Ρίχτη.
Ο λόγος για αυτή την συνάντηση, η ραδιοφωνική εκπομπή που ετοιμάζει η Heidi Fuller-love όπου θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στο Γεωπάρκο της Σητείας και τον εναλλακτικό τουρισμό . Το ραντεβού κλείστηκε στο 3ημερο Β2Β workshop εναλλακτικού τουρισμού στην Αγγλία στο οποίο συμμετείχε το Γεωπάρκο της Σητείας.
Εκτός από την ενημέρωση που είχε για το Γεωπάρκο, γνώρισε τους ανθρώπους , τα μοναδικά προϊόντα, πιστοποιημένα όλα με το Σήμα Ποιότητας του Γεωπάρκου, αυθεντικές Σητειακές γεύσεις, την μουσική και την φιλοξενία όπως μοναδικά προσφέρει η ανατολική Κρήτη και οι άνθρωποι του Γεωπάρκου της Σητείας.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την οικογένεια Σαββιδάκη, τρείς γενιές παρούσες, για την παρουσίαση των τοπικών προϊόντων και την ετοιμασία των φαγητών, την Κουβαράκης & ΣΙΑ Ο.Ε για την προσφορά των παραδοσιακών γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, τους μουσικούς Δημήτρη Νικάκη Πρινιώτη Νίκο, την τοπική κοινότητα και το πολιτιστικό των Έξω Μουλιανών, τους φίλους του Γεωπάρκου Βάλια, Αντώνη, Εύη, Αλέξανδρο, Κωστή για την βοήθεια τους και ιδιαίτερα ένα μεγάλο ευχαριστώ, την γιαγιά Ελένη.
Συντονιστής Γεωπάρκου Σητείας

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456