Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΠερισσότεροι από 7000 οι εμβολιασμένοι στην Σητεία

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωράει ο εμβολιασμός στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Σητείας. Σύμφωνα με δηλώσεις της Διοικήτριας του Ν.Σ. κας Μαρίας Δαρατσιανού στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ “Περισσότεροι από 7000 είναι μέχρι σήμερα οι εμβολιασμένοι στο εμβολιαστικό κέντρο Σητείας και αυτό είναι μια πολύ καλή εξέλιξη. Η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί γιατί είναι ακόμα πολύς ο πληθυσμός που πρέπει να εμβολιαστεί. Τους καλούμε όλους να εμβολιαστούν για να μπορέσουμε να βγούμε από αυτήν την κρίση και να...
Stavroula23. April 2021

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωράει ο εμβολιασμός στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Σητείας. Σύμφωνα με δηλώσεις της Διοικήτριας του Ν.Σ. κας Μαρίας Δαρατσιανού στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ “Περισσότεροι από 7000 είναι μέχρι σήμερα οι εμβολιασμένοι στο εμβολιαστικό κέντρο Σητείας και αυτό είναι μια πολύ καλή εξέλιξη. Η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί γιατί είναι ακόμα πολύς ο πληθυσμός που πρέπει να εμβολιαστεί. Τους καλούμε όλους να εμβολιαστούν για να μπορέσουμε να βγούμε από αυτήν την κρίση και να ευχαριστηθούμε αυτό το καλοκαίρι”.

 

Συνολικά 79.251 άνθρωποι είχαν λάβει μέχρι σήμερα  τουλάχιστον μία δόση εμβολίου κατά του κορονοϊού, κάτι που αντιστοιχεί στο 12,7% του πληθυσμού του νησιού.

40.749 άνθρωποι έχουν κάνει και τις δύο δόσεις, ποσοστό  6,5%.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456