Sitiaka is loading for You ...

 

Πρόσωπα“Η Επιτροπή Υγείας απέκτησε έναν σημαντικό συμπαραστάτη στα θέματα που διαχειρίζεται”

Με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σητείας Μαρία Δαρατσιανού συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας του Δήμου κ Νίκος Καραμανωλάκης συνοδευόμενος από τα μέλη της επιτροπής κ Γιάννη Κατσαράκη, Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου  και  κ Νίκο Σολιδάκη, Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής  του Νοσοκομείου ενώ παραβρέθηκε  και ο Συντονιστής – Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σητείας Μάνος Μιτζαρίδης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κ Καραμανολάκη προκειμένου η κα Δρατσιανού να λάβει γνώση των θεμάτων που έχουν...
Stavroula23. April 2021

Με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σητείας Μαρία Δαρατσιανού συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας του Δήμου κ Νίκος Καραμανωλάκης συνοδευόμενος από τα μέλη της επιτροπής κ Γιάννη Κατσαράκη, Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου  και  κ Νίκο Σολιδάκη, Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής  του Νοσοκομείου ενώ παραβρέθηκε  και ο Συντονιστής – Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σητείας Μάνος Μιτζαρίδης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κ Καραμανολάκη προκειμένου η κα Δρατσιανού να λάβει γνώση των θεμάτων που έχουν τεθεί στην Επιτροπή Υγείας και  στα οποία θα ήταν χρήσιμη η θέση και η συνεργασία της, όπως στο θέμα του αυτοδιοίκητου αλλά και του πολυδύναμου ιατρείου Μακρύ Γιαλού.

“Η Eπιτροπή Yγείας απέκτησε έναν σημαντικό συμπαραστάτη στα θέματα τα οποία διαχειρίζεται” δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Καραμανωλάκης.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456