Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΤα εξαιρετικά Σητειακά Καλιτσούνια και οι “χρυσοχέρες”

Οι “χρυσοχέρες” νοικοκυρές της Σητείας είναι αυτές που κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες δημιουργούν με πολύ αγάπη και φροντίδα τα εξαιρετικά Σητειακά Καλιτσούνια. Τα μοναδικά αυτά γλυκίσματα φτάσουν όσο πιο μακριά υπάρχει Σητειακός συγγενής. Στα παιδιά, στον αδελφό, στον κουμπάρο, ακόμα και στους φίλους. Σητειακά καλιτσούνια, Ανεβατά ή της Στιγμής. Όπως και αν είναι, η μυρωδιά και η γεύση από τα σπιτικά Σητειακά καλιτσούνια είναι μοναδική και μόνο όποιος έχει γευτεί και έχει μυρίσει μπορεί να...
Stavroula29. April 2021

Οι “χρυσοχέρες” νοικοκυρές της Σητείας είναι αυτές που κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες δημιουργούν με πολύ αγάπη και φροντίδα τα εξαιρετικά Σητειακά Καλιτσούνια.

Τα μοναδικά αυτά γλυκίσματα φτάσουν όσο πιο μακριά υπάρχει Σητειακός συγγενής.

Στα παιδιά, στον αδελφό, στον κουμπάρο, ακόμα και στους φίλους.

Σητειακά καλιτσούνια, Ανεβατά ή της Στιγμής. Όπως και αν είναι, η μυρωδιά και η γεύση από τα σπιτικά Σητειακά καλιτσούνια είναι μοναδική και μόνο όποιος έχει γευτεί και έχει μυρίσει μπορεί να το καταλάβει.

Μια γεύση και μια μυρωδιά συνδεδεμένη με τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μας και με τα πιο αγαπημένα πρόσωπα. Τη μαμά, τη γιαγιά, τη θεία, τη γειτόνισσα.

Βασικός κανόνας της διαδικασίας; Τα Σητειακά καλιτσούνια γίνονται μόνο με παρέα. Όλες οι κυρίες της γειτονιάς στο πόδι για πολλές ημέρες. Μέχρι να γίνουν τα καλισούνια όλων των νοικοκυρών.

Να τις έχει ο θεός καλά να κάνουν το καθήκον τους κάθε χρόνο και να κρατούν ζωντανά τα ήθη και τα έθιμα μας.

 

 

 

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456