Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπα“Πολλά από τα θετικά self tests των μαθητών δεν επιβεβαιώνονται”

Ένα σημαντικό στοιχείο έδωσε σήμερα ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σητείας κ Γιάννης Κατσαράκης με δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ κατά τη διάρκεια της συνάντηση του στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου Σητείας με τον Δήμαρχο  o οποίος σήμερα έκανε την δεύτερη προγραμματισμένη δόση του εμβολιασμού του. “Πολλά από τα θετικά self tests των μαθητών τα οποία οδηγούνται για επιβεβαίωση στο Νοσοκομείο Σητείας αποδεικνύονται με την  μοριακή εξέταση αρνητικά. Έχει προκληθεί ανησυχία με τα ψευδός θετικά self...
Stavroula13. May 2021

Ένα σημαντικό στοιχείο έδωσε σήμερα ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σητείας κ Γιάννης Κατσαράκης με δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ κατά τη διάρκεια της συνάντηση του στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου Σητείας με τον Δήμαρχο  o οποίος σήμερα έκανε την δεύτερη προγραμματισμένη δόση του εμβολιασμού του.

“Πολλά από τα θετικά self tests των μαθητών τα οποία οδηγούνται για επιβεβαίωση στο Νοσοκομείο Σητείας αποδεικνύονται με την  μοριακή εξέταση αρνητικά. Έχει προκληθεί ανησυχία με τα ψευδός θετικά self tests που ευτυχώς τελικά αποδεικνύονται αρνητικά. 5-6 περίπου τέτοια τεστ έχουμε σε κάθε επαναληπτική διαδικασία την οποία εφαρμόζουν 2 φορές την εβδομάδα οι μαθητές όμως τα περισσότερα είναι τελικά αρνητικά”.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456