Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΚατακόρυφη πτώση στο ιικό φορτίο κατέγραψαν οι τελευταίες μετρήσεις της ΔΕΥΑΣ

Κατακόρυφη πτώση στο ιικό φορτίο κατέγραψαν οι τελευταίες μετρήσεις της ΔΕΥΑΣ σύμφωνα με ενημερωση που είχε νωρίς το πρωί ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης από τον πρόεδρο της επιχείρησης. Ο κ Ζερβάκης εισερχόμενος σήμερα στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου Σητείας για την δεύτερη δόση του εμβολιασμού του εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα αποτελέσματα των τελευταίων μετρήσεων και δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ αισιόδοξος για την περαιτέρω εξέλιξη. “Οι νεότερες μετρήσεις που έχει η ΔΕΥΑΣ αυτή...
Stavroula13. May 2021
διγματα

Κατακόρυφη πτώση στο ιικό φορτίο κατέγραψαν οι τελευταίες μετρήσεις της ΔΕΥΑΣ σύμφωνα με ενημερωση που είχε νωρίς το πρωί ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης από τον πρόεδρο της επιχείρησης.

Ο κ Ζερβάκης εισερχόμενος σήμερα στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου Σητείας για την δεύτερη δόση του εμβολιασμού του εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα αποτελέσματα των τελευταίων μετρήσεων και δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ αισιόδοξος για την περαιτέρω εξέλιξη. “Οι νεότερες μετρήσεις που έχει η ΔΕΥΑΣ αυτή τη στιγμή στα χέρια της παρουσιάζουν μια μύωση της ταξης του 50% από την προηγούμενη ιδιαίτερα υψηλή μέτρηση. Αυτό δείχνει ότι έχουμε μπει σε  φθίνουσα πορεία και αν συνεχίσουμε την τήρηση των μέτρων θα δούμε πολύ γρήγορα τα επιθυμητά αποτελέσματα”.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456