Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΑρνητικά όλα τα rapid test στον σημερινό επανέλεγχο στο Δήμο Σητείας

Ολοκληρώθηκε ο επανέλεγχος στους δημότες της Σητείας σε τεστ κοροναϊού ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου από τη ΚΟΜΥ Λασιθίου που πραγματοποιήθηκε στη πόλη της Σητείας σήμερα Πέμπτη 13/5/2021. Προσήλθαν για επανέλεγχο 165 συνδημότες μας και βρέθηκε όλα τα τεστ ΑΡΝΗΤΙΚΑ… Ο Δήμος Σητείας ευχαριστεί θερμά την 7η ΥΠΕ που προγραμμμάτισε τη δράση, καθώς και το προσωπικό της ΚΟΜΥ Λασιθίου που πραγματοποίησαν τον επανέλεγχο των δειγματοληπτικών τέστ με απόλυτη επιτυχία. Επίσης ευχαριστεί τις εθελοντικές ομάδες ΕΔΕΑΚ και ερυθρό...
Stavroula13. May 2021
koronoios-self-test (1)
Ολοκληρώθηκε ο επανέλεγχος στους δημότες της Σητείας σε τεστ κοροναϊού ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου από τη ΚΟΜΥ Λασιθίου που πραγματοποιήθηκε στη πόλη της Σητείας σήμερα Πέμπτη 13/5/2021.
Προσήλθαν για επανέλεγχο 165 συνδημότες μας και βρέθηκε όλα τα τεστ ΑΡΝΗΤΙΚΑ…
Ο Δήμος Σητείας ευχαριστεί θερμά την 7η ΥΠΕ που προγραμμμάτισε τη δράση, καθώς και το προσωπικό της ΚΟΜΥ Λασιθίου που πραγματοποίησαν τον επανέλεγχο των δειγματοληπτικών τέστ με απόλυτη επιτυχία.
Επίσης ευχαριστεί τις εθελοντικές ομάδες ΕΔΕΑΚ και ερυθρό Σταυρό για την οργάνωση του χώρου των τέστ αλλά και για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας των προσερχόμενων πολιτών.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κυνηγητικό σύλλογο Σητείας και στο πρόεδρο του Μανώλη Λιλιμπάκη, που διέθεσε τα γραφεία προκειμένου να υλοποιηθεί η δράση.
Επίσης κρίνεται σκόπιμο να αναφερθεί η κατακόρυφη πτώση κατά 50% του ιϊκού φορτίου στα λύματα σύμφωνα με τις μετρήσεις της ΔΕΥΑΣ.
Πέραν των καλών αποτελεσμάτων, συνεχίζουμε την τήρηση των μέτρων κατά του κοροναϊού με τη συνεχή χρήση της προστατευτικής μάσκας, τη τήρηση των αποστάσεων,, το σχολαστικό πλύσιμο των χεριών και το καλό αερισμό των χώρων.
Υπενθυμίζεται ο 14ημερος κατ’ οίκον περιορισμός ( καραντίνα) σε άτομα που έχουν διαγνωστεί θετικοί στον ιό, είτε με self test, είτε με ταχείας ανίχνευσης ή είναι στενές επαφές ή απλές επαφές.
Η ατομική ευθύνη θα παίξει σημαντικό ρόλο στη προστασία της δημόσιας υγείας με το να περιορίσουμε τη διασπορά.
Η Πολιτική Προστασία θα συνεχίσει να αγωνιά ενημερώνοντας τους δημότες, αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας στην επικράτεια του Δήμου.
Αϊλαμάκης Γιώργος
Αντιδήμαρχος ΠΠ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456