Sitiaka is loading for You ...

 

ΕθελοντισμόςΗ ανιδιοτελής στήριξη των συμπολιτών μας στο Νοσοκομείο Σητείας

Η Αν. Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σητείας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει  τις θερμές ευχαριστίες της στο κύριο Λυρώνη Νικόλαο, για την προσφορά του (52 INOX φαγητοδοχείων) συνολικής αξίας  550,00 ευρώ για τη  βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας καθώς και την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Νοσοκομείου μας. Η ανιδιοτελής  στήριξη σας είναι εξαιρετικά σημαντική και αξιομνημόνευτη και αποτελεί παράδειγμα κοινωνικής αλληλεγγύης και ευαισθησίας αλλά και σπάνιο δείγμα ανθρωπιάς. Εκ μέρους του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού του...
Stavroula13. May 2021
6.30-Σ-φίλοι-νοσοκ-710x434

Η Αν. Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σητείας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει  τις θερμές ευχαριστίες της στο κύριο Λυρώνη Νικόλαο, για την προσφορά του (52 INOX φαγητοδοχείων) συνολικής αξίας  550,00 ευρώ για τη  βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας καθώς και την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Νοσοκομείου μας.

Η ανιδιοτελής  στήριξη σας είναι εξαιρετικά σημαντική και αξιομνημόνευτη και αποτελεί παράδειγμα κοινωνικής αλληλεγγύης και ευαισθησίας αλλά και σπάνιο δείγμα ανθρωπιάς.

Εκ μέρους του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού του Νοσοκομείου μας σας ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σας αυτή και σας εύχομαι υγεία και μακροημέρευση.

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια

Μαρία Δαρατσιανού

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456