Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΤο ΚΕΘΕΑ στον Δήμο Σητείας

Πραγματοποιήθηκε στις 12/5, συνάντηση εργαζομένων στο ΚΕΘΕΑ Αγίου Νικολάου με το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Σητείας παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Αϊλαμάκη Γεωργίου, προκειμένου να γίνει μια πρώτη ενημέρωση αναφορικά με το τρόπο λειτουργίας του κέντρου θεραπείας εξαρτημένων ατόμων. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Σητείας Κος Ζερβάκης Γεώργιος, ο οποίος εξήρε το έργο των εργαζομένων στο ΚΕΘΕΑ. Από την άκρως επικοδομητική συνάντηση αποφασίστηκε και μια δεύτερη σε σύντομο χρονικό διάστημα και ετέθη η σκέψη για...
Stavroula15. May 2021
hqdefault-2
Πραγματοποιήθηκε στις 12/5, συνάντηση εργαζομένων στο ΚΕΘΕΑ Αγίου Νικολάου με το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Σητείας παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Αϊλαμάκη Γεωργίου, προκειμένου να γίνει μια πρώτη ενημέρωση αναφορικά με το τρόπο λειτουργίας του κέντρου θεραπείας εξαρτημένων ατόμων.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Σητείας Κος Ζερβάκης Γεώργιος, ο οποίος εξήρε το έργο των εργαζομένων στο ΚΕΘΕΑ.
Από την άκρως επικοδομητική συνάντηση αποφασίστηκε και μια δεύτερη σε σύντομο χρονικό διάστημα και ετέθη η σκέψη για την εξεύρεση κατάλληλου χώρου, προκειμένου να λειτουργήσει στη πόλη μας “”Σχολή Γονέων”” .
Σκοπός των μαθημάτων είναι η εκμάθηση των γονέων, του ορθού τρόπο χειρισμού και προσέγγισης σε περιπτώσεις εξαρτημένων ατόμων μέσα στο ίδιο το οικογενειακό περιβάλλον και που αφορά τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, το τζόγο και το διαδίκτυο.
Ευχαριστώ θερμά τους εργαζομένους στο ΚΕΘΕΑ κ. Ταξιδαράκη Δέσποινα κοινωνιολόγο, τη κ. Χατζάκη Μαρία κοινωνικό λειτουργό και το κ. Καπρούτσο Χρήστο ειδικό θεραπευτή, που πραγματοποίησαν την ενημέρωση, καθώς και τα Στελέχη της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου τη προϊσταμένη του τμήματος κ. Κολυδάκη Αργυρώ και της “βοήθειας στο σπίτι” κ. Ζαχαράκη Γιώργο, κ.Πορταράκη Λίτσα, κ. Τσαγκαράκη Μαρία, που συμμετείχαν στη ενημέρωση.
Η Κοινωνική Προστασία του Δήμου Σητείας θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και θα προσφέρει εκείνες τις υπηρεσίες που θα καλύπτουν πλήρως τις ευαίσθητες ανθρωπιστικές απαιτήσεις.
Αϊλαμάκης Γιώργος
Αντιδήμαρχος ΚΠ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456