Sitiaka is loading for You ...

 

ΕθελοντισμόςΚαθαρισμός λιμανιού Σητείας. Κάθε χρόνο και καλύτερα

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία τον καθαρισμό του λιμανιού της πόλης. Παρά τις  ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας η ανταπόκριση των εθελοντών στο κάλεσμα του Ομίλου ήταν πιο μεγάλη από κάθε άλλη φορά. Στο πλευρό του Ομίλου πάντα οι εθελοντές της πόλης, αλλά και αυτοί που ήρθαν από άλλα σημεία της Κρήτης, οι επιχειρήσεις τις Σητείας και ο Δήμος με την παροχή όλων των απαραίτητων για την...
Stavroula16. May 2021

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία τον καθαρισμό του λιμανιού της πόλης.

Παρά τις  ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας η ανταπόκριση των εθελοντών στο κάλεσμα του Ομίλου ήταν πιο μεγάλη από κάθε άλλη φορά.

Στο πλευρό του Ομίλου πάντα οι εθελοντές της πόλης, αλλά και αυτοί που ήρθαν από άλλα σημεία της Κρήτης, οι επιχειρήσεις τις Σητείας και ο Δήμος με την παροχή όλων των απαραίτητων για την διαδικασία και την τελική περισυλλογή.

Φέτος παρών στη δράση του Ναυτικου Ομίλου Σητείας ήταν και ο κ Δημήτρης Γαλήνας, πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας Ε.Ο.Υ.Δ.Α.

“Κάθε χρόνο και καλύτερα, κάθε χρόνο και περισσότεροι. Η περιβαλλοντική συνείδηση των Σητειακών έχει αρχίσει να καλλιεργείτε” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Κυριάκος Παπαιωάνου, πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Σητείας.

Ένα μεγάλο μπράβο στον Ναυτικό Όμιλο Σητείας που ευαισθητοποίησε και κινητοποίησε την περιβαλλοντική συνείδηση των Σητειακών.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456