Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΗ ΕΑΣ Σητείας επιφυλάσσετε παντός νομίμου δικαιώματος της για την παραπληροφόρηση των συνεταιριστών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Διοίκηση της Ένωσης Σητείας, με αίσθημα ευθύνης , εξυπηρετεί και ενημερώνει σε όλους τους τομείς τόσο τους παραγωγούς όσο και τους Συνεταιρισμούς. Επειδή την τελευταία περίοδο γίνεται μια προσπάθεια εκφοβισμού και παραπληροφόρησης των παραγωγών της περιοχής , η οποία έχει ξεπεράσει τα όρια της ανοχής και της λογικής σε ότι αφορά τις επιδοτήσεις, ενημερώνουμε τους παραγωγούς σχετικά με το μήνυμα «ΟΣΔΕ 2021» που έλαβαν ανώνυμα και αναφέρει την Ένωση Σητείας : Η ενεργοποίηση...
Stavroula19. May 2021
ΕΑΣ-σητειασ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Διοίκηση της Ένωσης Σητείας, με αίσθημα ευθύνης , εξυπηρετεί και ενημερώνει σε όλους τους τομείς τόσο τους παραγωγούς όσο και τους Συνεταιρισμούς.
Επειδή την τελευταία περίοδο γίνεται μια προσπάθεια εκφοβισμού και παραπληροφόρησης των παραγωγών της περιοχής , η οποία έχει ξεπεράσει τα όρια της ανοχής και της λογικής σε ότι αφορά τις επιδοτήσεις, ενημερώνουμε τους παραγωγούς σχετικά με το μήνυμα «ΟΣΔΕ 2021» που έλαβαν ανώνυμα και αναφέρει την Ένωση Σητείας :
Η ενεργοποίηση των δικαιωμάτων για την επιδότηση, τόσο το 2020 όσο και το 2021, γίνεται στον χώρο της Ένωσης με την πιστοποίηση του Συνεταιρισμού Κρυών, μέλος της Ένωσης Σητείας, ο οποίος λειτουργεί σαν υποκατάστημα του Συνεταιρισμού.
Για τους λόγους αυτούς δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία και αμφισβήτηση στους παραγωγούς της περιοχής μας που εμπιστεύονται την Ένωση και κάνουν το ίδιο το 2020 και το 2021 για τις ενεργοποιήσεις στο ΚΥΔ Κρυών.
Είναι αδιανόητο να θεωρεί κάποιος και μάλιστα ανώνυμος , ότι θα προβαίναμε σε παράνομες ενέργειες που θα δημιουργούσαν πρόβλημα στα δικαιώματα των 6.000 παραγωγών, γι αυτό, προς ικανοποίηση τόσο των παραγωγών όσο και της Ένωσης, επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος μας προκειμένου να προασπίσουμε τη φήμη της Ένωσης και την αδιατάρακτη σχέση με τους παραγωγούς της επαρχίας μας σε όλους τους τομείς και προτιθέμεθα να αναφέρουμε τούτο αρμοδίως στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου για να επιληφθεί του ζητήματος
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος
Μανώλης Μαυροματάκης

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456