Sitiaka is loading for You ...

 

ΑγροτικάΤΟ ΚΥΔ ΚΡΥΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ

ΚΥΔ ΚΡΥΩΝ     19/05/2021 Αρ.Πρωτ. 35     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Αναφερόμενοι στο μήνυμα που κυκλοφόρησε ανώνυμα στους 11.000 και πλέον παραγωγούς της περιοχής Ιεράπετρας και Σητείας με τίτλο ΟΣΔΕ 2021στο οποίο η παραπληροφόρηση και παραπλάνηση των παραγωγών έχει ξεπεράσει τα όρια της ανοχής και της λογικής σας ενημερώνουμε σχετικά :   Δεν υπάρχει Φορέας ΟΣΔΕ 2021 Είναι ανώνυμο Το πιστοποιημένο από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΥΔ του Α.Ε.Σ. Κρυών, διατηρεί υποκαταστήματα στους χώρους των Ενώσεων Σητείας...
Stavroula19. May 2021
XAKERS

ΚΥΔ ΚΡΥΩΝ

 

 

19/05/2021

Αρ.Πρωτ. 35

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αναφερόμενοι στο μήνυμα που κυκλοφόρησε ανώνυμα στους 11.000 και πλέον παραγωγούς της περιοχής Ιεράπετρας και Σητείας με τίτλο ΟΣΔΕ 2021στο οποίο η παραπληροφόρηση και παραπλάνηση των παραγωγών έχει ξεπεράσει τα όρια της ανοχής και της λογικής σας ενημερώνουμε σχετικά :

 

  • Δεν υπάρχει Φορέας ΟΣΔΕ 2021
  • Είναι ανώνυμο
  • Το πιστοποιημένο από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΥΔ του Α.Ε.Σ. Κρυών, διατηρεί υποκαταστήματα στους χώρους των Ενώσεων Σητείας και Ιεράπετρας, όπως και τα τελευταία 3 χρόνια, όπου η τεχνογνωσία των ανθρώπων μας και οι ασφαλείς υποδομές μας, εγγυώνται την αποτελεσματική και οικονομική ενεργοποίηση των διακιωμάτων σας.

 

Για τους λόγους αυτούς σας καλούμε να συνεχίσετε να προσέρχεστε κανονικά στα σημεία εξυπηρέτησης που γνωρίζετε, για να κάνετε την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων σας με την ασφάλεια και την υπευθυνότητα που μπορούμε να σας εγγυηθούμε, για να πάρετε στο ακέραιο την επιδότησή σας χωρίς περικοπές αλλά και για να ενταχθείτε σε  όλα τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα που μπορεί να δικαιούστε.

 

Με εκτίμηση,

 

ΚΥΔ ΚΡΥΩΝ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456