Sitiaka is loading for You ...

 

ΑγροτικάΈναρξη για την τυποποίηση του Σητειακού Ελαιόλαδου

Την Παρασκευή 21 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις του εμφιαλωτηρίου της ΕΑΣ Σητείας, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για την έναρξη της τυποποίησης του Σητειακού ελαιόλαδου της νέας εταιρείας «ΕΛΑΙΑ ΣΗΤΕΙΑΣ Α.Ε. – LaSitia» από τον Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Σητείας και Αντιπρόεδρος της «ΕΛΑΙΑ ΣΗΤΕΙΑΣ Α.Ε. – LaSitia» κ. Μανώλης Μαυροματάκης, ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Πρωτογενή...
Stavroula22. May 2021

Την Παρασκευή 21 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις του εμφιαλωτηρίου της ΕΑΣ Σητείας, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για την έναρξη της τυποποίησης του Σητειακού ελαιόλαδου της νέας εταιρείας «ΕΛΑΙΑ ΣΗΤΕΙΑΣ Α.Ε. – LaSitia» από τον Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Σητείας και Αντιπρόεδρος της «ΕΛΑΙΑ ΣΗΤΕΙΑΣ Α.Ε. – LaSitia» κ. Μανώλης Μαυροματάκης, ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Πρωτογενή Τομέα στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου κ. Γιώργος Τσιφετάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της «ΕΛΑΙΑ ΣΗΤΕΙΑΣ Α.Ε. – LaSitia» κ. Γιώργος Κονδύλης, μέλη της Διοίκησης και εργαζόμενοι.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456