Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΟι πρώτες συσκευασίες εξαιρετικού Σητειακού ελαιόλαδου στα ράφια μεγάλων αλυσίδων του εξωτερικού

Οι πρώτες συσκευασίες εμφιαλωμένου εξαιρετικού Σητειακού ελαιόλαδου ταξιδεύουν ήδη για την αγορά του εξωτερικού  ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το προϊόν θα τοποθετηθεί και στα ράφια γνωστών μεγάλων αλυσίδων της ελληνικής αγοράς. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της «ΕΛΑΙΑ ΣΗΤΕΙΑΣ Α.Ε. – LaSitia» κ. Γιώργος Kονδύλης με δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της νέας προσπάθειας κάτι το οποίο θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και για το προϊόν και για την...
Stavroula22. May 2021

Οι πρώτες συσκευασίες εμφιαλωμένου εξαιρετικού Σητειακού ελαιόλαδου ταξιδεύουν ήδη για την αγορά του εξωτερικού  ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το προϊόν θα τοποθετηθεί και στα ράφια γνωστών μεγάλων αλυσίδων της ελληνικής αγοράς.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της «ΕΛΑΙΑ ΣΗΤΕΙΑΣ Α.Ε. – LaSitia» κ. Γιώργος Kονδύλης με δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της νέας προσπάθειας κάτι το οποίο θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και για το προϊόν και για την περιοχή. ” Είναι μια προσπάθεια που απαιτεί την συμπαράσταση όλων. Υπάρχει από όλες τις πλευρές πολύ μεγάλη υποστήριξη και αυτό μας χαροποιεί. Όλοι έχουν βάλει το λιθαράκι τους στην επανεκκίνηση της εμφιάλωσης του Σητειακού ελαιόλαδου στη Σητεία και όχι αλλού. Το ξεκίνημα είναι πολύ καλό. Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά στην διαφήμιση και την προώθηση στο εξωτερικό με αποτέλεσμα οι πρώτες παραγγελίες για Γερμανία και Σλοβενία έχει ήδη φύγει. Πολύ σύντομα το προϊόν θα είναι στα ράφια του δικτύου Μασούτης και Χαλκιαδάκης και έπεται συνέχεια η οποία χτίζεται ήδη.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456