Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαH πυραυλάκατος  Τ.Π.Κ ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ στο λιμάνι της Σητείας

Στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της Μάχης της Κρήτης η πυραυλάκατος  Τ.Π.Κ ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ βρίσκεται από σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Σητείας. Το πλοίο επισκέφθηκε στις 6 το απόγευμα  ο Δήμαρχος  Σητείας Γιώργος Ζερβάκης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ Νίκο Μακρυνάκη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ Νίκο Μεραμβελλιωτάκη. Την παρουσία της πυραυλακάτου στο λιμάνι της Σητειας χαιρέτησαν  με την παρουσία τους  ο Λιμενάρχη Σητείας Ιωάννη Ψαράκη, ο κ Κώστας Παθιάκη εκπροσωπώντας την...
Stavroula22. May 2021

Στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της Μάχης της Κρήτης η πυραυλάκατος  Τ.Π.Κ ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ βρίσκεται από σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Σητείας.

Το πλοίο επισκέφθηκε στις 6 το απόγευμα  ο Δήμαρχος  Σητείας Γιώργος Ζερβάκης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ Νίκο Μακρυνάκη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ Νίκο Μεραμβελλιωτάκη. Την παρουσία της πυραυλακάτου στο λιμάνι της Σητειας χαιρέτησαν  με την παρουσία τους  ο Λιμενάρχη Σητείας Ιωάννη Ψαράκη, ο κ Κώστας Παθιάκη εκπροσωπώντας την ΠΝΒ Κυριαμαδίου και ο Διοικητή του Αστυνομικού  Τμήματος  Σητείας κ Γιώργος Μάλιος.

Ο Κυβερνήτη Αναστάσιος Λεονταράκης  και το πλήρωμα του πλοίου υποδέχτηκαν εγκάρδια τους εκπροσώπους της Σητείας εκφράζοντα τις ευχαριστίες τους για την φιλοξενία.

“Είναι ιδιαίτερη τιμή για μας που βρίσκεται στο λιμάνι της Σητείας το πολεμικό μας ναυτικό. Ξέρουμε ότι είναι πάντα σε επιφυλακή και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό” δήλωσε ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης.

“Βρισκόμαστε στο λιμάνι της Σητείας για να γιορτάσουμε την Μάχη της Κρήτης αλλά και για να τιμήσουμε τους ήρωες” δήλωσε ο Κυβερνήτη της πυραυλακάτου κ Αναστάσιος Λεονταράκης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456