Sitiaka is loading for You ...

 

OΟι απέλπιδες προσπάθειες των προέδρων των μικρών χωριών να τα κρατήσουν ζωντανά

Μετά από σωστό συντονισμό και συνεργασίες ένα σημαντικό έργο, το κοιμητήριο της Νέας Πραισού (που έπρεπε να είχε γίνει πολλά χρόνια πριν) στην πρώτη φάση του ολοκληρώθηκε. Σαν πρόεδρος της κοινότητας Πραισού θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Σητείας κ. Ζερβάκη τον Αντ/ρχο Τεχνικών κ. Παπαδάκη την Αντ/ρχο κ. Πλατανάκη τον Δ/τη Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Τσουκνάκη την Πρ/μενη Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Λατζανάκη, αλλά και τα Διοικητικά Συμβούλια του Ελαιουργικού Συνεταιρισμού και Πολιτιστικού Συλλόγου Πραισού για...
Stavroula23. May 2021
nekrotafio foto

Μετά από σωστό συντονισμό και συνεργασίες ένα σημαντικό έργο, το κοιμητήριο της Νέας Πραισού (που έπρεπε να είχε γίνει πολλά χρόνια πριν) στην πρώτη φάση του ολοκληρώθηκε.

Σαν πρόεδρος της κοινότητας Πραισού θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Σητείας κ. Ζερβάκη τον Αντ/ρχο Τεχνικών κ. Παπαδάκη την Αντ/ρχο κ. Πλατανάκη τον Δ/τη Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Τσουκνάκη την Πρ/μενη Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Λατζανάκη, αλλά και τα Διοικητικά Συμβούλια του Ελαιουργικού Συνεταιρισμού και Πολιτιστικού Συλλόγου Πραισού για τις δωρεές τους καθώς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο.

Ένα πολύ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εθελοντές συχωριανούς μας, οικογένεια Λουκάτου αλλά και την οικογένεια Χαμηλάκη Ιωάννη που ξεκίνησε μετά το θάνατο του την προσπάθεια αυτή που ολοκληρώσαμε σήμερα και ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον εργολάβο μας Νεκτάριο ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ για την πολύ καλή δουλειά που έκανε.

Με το έργο αυτό αποδείξαμε ότι όταν υπάρχουν σωστές συνεργασίες πολλά πράγματα μπορούμε να κάνουμε στα χωριά μας

 

Πρόεδρος Τ.Κ. Πραισού

Νίκος Κοκκινάκης

 

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456