Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΤα παιδιά του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας φτιάχνουν τον δικό τους κήπο

Προσπαθώντας να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο παιδιά και εκπαιδευτικοί λίγο πριν την λήξη ακόμα μιας κουτσουρεμένης σχολικής χρονιάς κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να πάρουν πίσω όλα όσα τους στέρησε η πανδημία. Παιδιά και οι εκπαιδευτικοι του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας δεν χάνουν την όρεξη τους για μάθηση και δράση, δίνουν ζωή στην αυλή του σχολείου τους και δημιουργούν τον δικό τους κήπο φυτεύοντας κάθε είδους όμορφο φυτό. Αυτή θα είναι η έννοια τους από εδώ...
Stavroula23. May 2021

Προσπαθώντας να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο παιδιά και εκπαιδευτικοί λίγο πριν την λήξη ακόμα μιας κουτσουρεμένης σχολικής χρονιάς κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να πάρουν πίσω όλα όσα τους στέρησε η πανδημία.

Παιδιά και οι εκπαιδευτικοι του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας δεν χάνουν την όρεξη τους για μάθηση και δράση, δίνουν ζωή στην αυλή του σχολείου τους και δημιουργούν τον δικό τους κήπο φυτεύοντας κάθε είδους όμορφο φυτό.

Αυτή θα είναι η έννοια τους από εδώ και πέρα. Θα πρέπει να φροντίζουν τα φυτά τους μέχρι να τα δουν να ανθίζουν και να βγάζουν καρπούς.

Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στην ζωή αυτών των παιδιών. Καμία πανδημία και καμία καραντίνα.

 

Μπράβο!!!

Συνεχίστε την καλή προσπάθεια.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456