Sitiaka is loading for You ...

 

ΕθελοντισμόςΣτηρίζουμε τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Σητείας στην ανακαίνιση της Παιδιατρικής Κλινικής

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες ανακαίνισης της παιδιατρικής κλινικής του Nοσοκομείου Σητείας με την μέριμνα του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας. Μια ακόμα σημαντική παρέμβαση  στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Σητείας η οποία πηγάζει από την ίδια την προσφορά των συμπολιτών μας και τον καθοριστικό συντονισμό του Συλλόγου. Για μια ακόμα φορά ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας κ Μανώλης Παπανικολάου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την απλόχερη προσφορά των Σητειακών, χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν...
Stavroula25. May 2021

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες ανακαίνισης της παιδιατρικής κλινικής του Nοσοκομείου Σητείας με την μέριμνα του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας.

Μια ακόμα σημαντική παρέμβαση  στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Σητείας η οποία πηγάζει από την ίδια την προσφορά των συμπολιτών μας και τον καθοριστικό συντονισμό του Συλλόγου.

Για μια ακόμα φορά ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας κ Μανώλης Παπανικολάου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την απλόχερη προσφορά των Σητειακών, χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσε να είχε γίνει τίποτα από όλα όσα έχουν γίνει για το Νοσοκομείο.

Τις ευχρηστίες της εξέφρασε και η Διοίκηση του Γ.Ν. Λασιθίου – Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Σητείας προς το Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Σητεία για τη νέα του προσφορά στο Νοσοκομείο.

Η Διοίκηση σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Λασιθίου – Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Σητείας επιθυμεί να ευχαριστήσει και να συγχαρεί δημόσια το Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Σητεία για τη νέα του προσφορά στο Νοσοκομείο Σητεία και κατ’ επέκταση στους Σητειακούς πολίτες.

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 24 Μαΐου ξεκινά η ανακαίνιση ολόκληρης της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας, προσφορά του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας, η οποία περιλαμβάνει:

  1. Αφαίρεση πλαστικών δαπέδων (θαλάμων, διαδρόμων) και τοποθέτηση καινούριων.
  2. Αφαίρεση υδραυλικών – πλακιδίων – ειδών υγιεινής και τοποθέτηση καινούριων.
  3. Ελαιοχρωματισμοί όλων των χώρων.
  4. Ανακαίνιση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων.
  5. Αλουμίνια προστασίας.

Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητεία αποδεικνύει πως κάθε προσφορά όσο μικρή και να είναι, μπορεί να αξιοποιηθεί και να γίνει μεγάλη. Οι πολίτες της Σητείας από το υστέρημα τους, βοηθούν το Σύλλογο και αυτός αξιολογεί και αξιοποιεί στο μέγιστο βαθμό αυτές τις προσφορές. Τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δεν κατακτιέται χωρίς κόπο, εμπιστοσύνη, οργάνωση και καθοδήγηση. Αυτοί που ηγούνται του Συλλόγου, κατά κύριο λόγο ο Πρόεδρος του Παπανικολάου Μανώλης και ολόκληρο το Δ.Σ., είναι άξιοι των πιο αληθινών, των πιο θερμών ευχαριστιών, όχι μόνο από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου αλλά και απ’ όλους τους πολίτες της Σητείας, για τη σημαντική, πολύπλευρη και πολυδιάστατη προσφορά τους στο Νοσοκομείο μας.

Η στήριξη των πολιτών μέσω του Συλλόγου, είναι αφ’ ενός συγκινητική και αξιομνημόνευτη, καθώς το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που τους διακρίνει, ενισχύει την προσπάθεια μας για υψηλή παροχή υπηρεσιών και αφ’ ετέρου δεσμευτική, για όλους εμάς τους λειτουργούς της Υγείας, προκειμένου να υπερβάλλουμε εαυτούς και να επιτύχουμε τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα, προς όφελος των συμπολιτών μας.

Από την μεριά μας, γνωρίζοντας ότι η Δημόσια Υγεία αποτελεί ύψιστο αγαθό και ότι η εθελοντική προσφορά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποκαθιστά το κράτος, υποσχόμαστε ότι θα υπερβάλλουμε εαυτούς για την προάσπιση της, αλλά και την διασφάλιση του ευ ζην των συμπολιτών μας.

Εκ μέρους του Ιατρικού, Νοσηλευτικού και Διοικητικού προσωπικού του Νοσοκομείου μας, στον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας κ. Παπανικολάου αλλά και σε ολόκληρο το Δ.Σ., σας ευχόμαστε προσωπική, οικογενειακή υγεία και επαγγελματική ευημερία.

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια

Μαρία Δαρατσιανού

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456